Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Ronde Tafel: Agile doen of Agile zijn?

‘Wendbaarheid staat met stip op 1 op het ondernemerslijstje van goede voornemens voor 2019. Naast klantgericht ondernemen is wendbaar ondernemen dé succesfactor voor de komende jaren. Ongeacht in welke sector je actief bent’. Dat stelt Sjors van Leeuwen na een analyse van recente uitspraken van bestuurders, directies en topmanagers in de media. 

Wendbaarheid vereist een hele andere manier van kijken, denken en doen dan we tot nu toe gewend zijn. Wat betekent dat voor je organisatie? Hoe word je wendbaar? Hoe ziet de weg ernaar toe uit? In deze Ronde Tafel staat ‘agile’ centraal.

We zijn te gast bij Eveline Erkelens (Customer Expert Lead bij Vacanceselect Europe). Zij en haar team  laten zien hoe Vacanceselect het radicaal heeft aangepakt om 100% agile worden, ook in Operations. Eveline vertelt het verhaal over hoe Vacanceselect de noodzaak zag én de wil had om een swingend agile bedrijf te worden en het klassieke model achter zich te laten. Werken in zelfsturende teams, geen hiërarchie, eigen creatieve campagnes ontwikkelen en open naar elkaar communiceren over de doelen die behaald moeten worden. Zo’n omslag in manier van denken en technologie is er uiteraard niet zomaar. Het zorgt voor veel veranderingen en aanpassingen, maar dit alles met een positief doel!

Eveline en haar team delen wat ze op deze weg zijn tegengekomen en nodigen de deelnemers uit eigen ervaringen en vraagstukken in te brengen. De discussie levert je concrete en praktische inzichten en peer-to-peer advies voor jouw weg richting een klantgerichte wendbare organisatie.  

We zijn te gast bij Vacanceselect in Alkmaar. Vanaf 13.30 uur ben je welkom in de splinternieuwe, helemaal in Vacanceselect stijl ingerichte omgeving. Om 14.00 uur gaan we inhoudelijk van start. 

Geïnteresseerd om kennis te delen, te discussiëren en je eigen struggles en successen inbrengen? Hartelijk welkom bij deze Ronde Tafel! De toegang tot de Ronde Tafel is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Wees er wel snel bij, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar!

Register

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 212.jpg

Prices

De toegang is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kan je een vervanger regelen.

Share with others