Vacature 3e jaars HBO stagiair

Internship.jpg20-05-2014 10:45

Projectmanagement met focus op online communicatie.

De stageplaats gaat in per 1 september 2014.

Organisatie: 
Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) is een actieve vereniging met 148 bedrijfsleden en heeft als maatschappelijke missie om Nederland Klantgerichter te maken. Dit doet zij door kennis te verspreiden (online en offline) en professionals bij elkaar te brengen die dezelfde missie en doelstelling met elkaar delen: waarde voor de klant creëren (positieve klantbeleving) en waarde van de klant te ontvangen (succesvolle organisaties). De organisatie bestaat uit een Raad van Advies, een bestuur, een directeur en een projectbureau. Daarnaast werkt de vereniging vanuit de diverse kerndomeinen met actieve (individuele) leden die net wat meer willen doen voor en met PvKO. Zij fungeren als denktank en zij zetten hun netwerk, kennis en ervaring in om samen met organisatie van de vereniging waarde toe te voegen aan de leden en content te delen met alle professionals op het gebied van Klantgericht Ondernemen en CRM.

Functie-informatie:
PvKO wil in toenemende mate de rol van kennismakelaar vervullen: content verkrijgen en ontsluiten. De maandelijkse fysieke bijeenkomsten worden goed bezocht; de ambitie voor de toekomst is om ook online relevante content aan te kunnen bieden waardoor PvKO wordt geconsulteerd als kennispartner en wordt gezien als autoriteit op het gebied van Klantgericht Ondernemen en CRM.

In de zomer van 2013 heeft PvKO de online platform gelanceerd met mogelijkheden voor interactie met leden en niet leden en om kennis te ontsluiten van afkomstig van diverse bronnen: onderwijs, onderzoek, presentaties, blogs van leden, verslagen, etc.

PvKO heeft een vacature voor een stagiaire die rapporteert aan de directeur. De werkzaamheden:

  • In samenwerking met het projectbureau ben je verantwoordelijk voor (deel)projecten die bijdragen aan de speerpunten en de doelstellingen van de vereniging. Voorbeelden hiervan zijn de organisatie van evenementen, online campagnes, optimaliseren van bepaalde webpagina’s, etc.
  • Je vertaalt initiatieven van de kerndomeinen naar concrete acties en in overleg met de directeur en/of projectbureau geef je hier invulling aan.
  • Je analyseert en signaleert mogelijkheden om relevante content te ontsluiten.
  • Via diverse sociale media deel je de content en genereer je traffic naar het online kennisportaal.
  • Je vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken.

Je werkt op het kantoor in Amersfoort. Je krijgt veel vrijheid en vanaf week twee van je stage draai je praktisch volledig mee. PvKO waardeert initiatief, flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel en hoopt dat stagiaires met nieuwe ideeën en inzichten komen.

Functie-eisen:
Je bent gedreven, pro actief, zelfstandig, je hebt een service gerichte manier van denken en werken en je kunt plannen. Daarnaast heb je affiniteit met project management en communicatie. De beheersing van Nederlandse taal is uitstekend in woord en geschrift. En het belangrijkste: je vindt het leuk om te leren en onderdeel uit te maken van een gezellig team.

Vraag & Aanbod:
Wij zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 maanden, 24 tot 40 uur per week beschikbaar is. De hoogte van de stagevergoeding is afhankelijk van het aantal uur dat je per week beschikbaar bent maar ligt tussen € 250,- en € 400,- per maand. Vanzelfsprekend wordt een werkplek voor jou beschikbaar gesteld op het kantoor in de Nieuwe Stad in Amersfoort (centrum, vlakbij Centraal Station Amersfoort); het is ook mogelijk om in overleg met je stagebegeleider een deel van huis uit te werken.

Sollicitaties kunnen gericht worden aan:
Platform voor Klantgericht Ondernemen
T.a.v. Maricken Hengeveld
communicatie@pvko.nl
06 24812256

Labels
PvKO nieuws

« Terug

Reacties op 'Vacature 3e jaars HBO stagiair'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.