Logo

Ad interim oplossing voor operationele directietaken Platform voor Klantgericht Ondernemen

PvKO-logo_groot.pngdonderdag 28 juni 2012

Amsterdam, 28 juni 2012
Per 1 juni jl. is Wil Wurtz afgetreden als directeur van het Platform voor Klantgericht Ondernemen. Na tien jaar de trekkersrol te hebben vervuld, draagt Wil Wurtz het stokje over. Hij blijft zich inzetten om met name de internationale verbindingen van het Platform te verbreden en versterken. Dit doet hij als kernlid, zonder een formele rol en taak in de organisatie.

Het Bestuur van het Platform voor Klantgericht Ondernemen is momenteel bezig met een werving- en selectieprocedure voor het aantrekken van een nieuwe directeur. In afwachting van de aanstelling van Wurtz’ opvolger vindt het Platform het van groot belang de continuïteit van lopende en geplande activiteiten te waarborgen.

Het Bestuur heeft Maricken Hengeveld de opdracht gegeven om ad interim de operationele directietaken de komende maanden voor haar rekening te nemen. Maricken Hengeveld, als vertegenwoordiger van het projectbureau, is de aangewezen persoon om dat in samenwerking met de kernleden en in nauw overleg met de bestuursleden voor haar rekening te nemen.

Over Platform voor Klantgericht Ondernemen
Platform voor Klantgericht Ondernemen is in 2002 opgericht als een vereniging waarin alle partijen samenkomen die belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van klantgericht ondernemen en Customer Relationship Management (CRM). Inmiddels zijn rond 200 bedrijven lid en de bijeenkomsten worden door honderden mensen van die bedrijven en andere geïnteresseerden bezocht. Activiteiten van Platform voor Klantgericht Ondernemen zijn o.a.: maandelijkse Inspirations, Kennissessies, Boardroomsessies, het jaarlijkse Marktoverzicht, opleidingen en het evenement Klantgericht Ondernemen 2022. Het Platform levert ook bijdragen aan De Grote BNR Klantenshow, een wekelijks radioprogramma gewijd aan klantgericht ondernemen.

Labels
PvKO nieuws

« Terug

Reacties op 'Ad interim oplossing voor operationele directietaken Platform voor Klantgericht Ondernemen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.