Terugblik Ronde Tafel: Data Driven CX gestuurd onderwijs

foto underlined.jpeg23-01-2023 21:16 23-01-2023 21:16

Door Merel de Koning

Vrijdag 20 januari waren we te gast bij Underlined in de prachtige locatie van het JADS (Jheronimus Academy of Data Science) in 's Hertogenbosch.

De deelnemers aan de Ronde Tafel werden getrakteerd op een mooie presentatie over Data Driven CX bij Hogeschool Utrecht (HU) door Warsha Hanoeman & Marc Dijksterhuis.

Presentatie en discussie spitsten zich toe op de organisatie en concrete aanpak van CX bij de HU. Het voorbeeld van het hybride wervingsconcept diende als onderbouwing en inspiratiebron. De deelnemers waren onder de indruk van hoe ver HU het journey denken al heeft geoperationaliseerd. En toch zijn er (herkenbare) uitdagingen voor de nabije toekomst, bijvoorbeeld over hoe medewerkers te helpen data als een vanzelfsprekende informatiebron te gebruiken, of hoe in de hele organisatie student-centraal de leidraad te laten zijn, of de juiste KPI’s op het juiste moment in te zetten.

Om de deelnemer op weg te helpen met hun eigen ‘CX-driven student-journey’ ging de groep vervolgens onder leiding van Theo van der Steen van Underlined aan de slag met een reuze canvas ‘The roadmap for happy students’ .. een waardevolle aanvulling op het verhaal van HU.

Presentatie en canvas zijn binnenkort hieronder te downloaden!

Labels