Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Terugblik Ronde Tafel Online: ‘Klantinteractie wordt nooit meer wat het was’

IMG_3056.jpgdonderdag 25 november 2021 17:00

Een enthousiast betoog van een sprankelende professor Max M. Louwerse over de betekenis van taal en over technologie die aan educatie een totaal nieuwe dimensie geeft was te zien op dinsdag 23 november via een live online verbinding vanuit het JADS in 's Hertogenbosch. 

Over hoeveel taal een mens kent en kan interpreteren en over hoe dit komt dat taal zoveel betekenis heeft. Over technologie die de menselijke dialoog zou moeten kunnen nabootsen, inclusief emoties en non-verbale communicatie.

Het inzicht dat we er nog lang niet zijn, maar ook het super inspirerende voorbeeld van de Spacebuzz, een virtueel educatieprogramma waar intelligente leersystemen, serious gaming, virtual reality en artificial intelligence samen komen… met een enorme impact op de beleving van de deelnemer.

Een mooie stip aan de technologische horizon. Implementatie ervan zal ongetwijfeld een grote stempel gaan drukken op het klantcontact van de toekomst.

Voor PvKO leden is de presentatie van professor Max M. Louwerse beschikbaar op de PvKO Community SiteHij verwijst ook graag naar zijn boek: Keeping Those Words in Mind: How Language Creates Meaning.

  • Ben je al lid van onze Community Site? Klik op deze link
  • Ben je PvKO lid en geen lid van de community site. Meld je hier aan .. en kun je DAARNA naar de High Tech & High Touch groep gaan
  • Geen lid en geinteresseerd in de slides? Stuur dan een mail naar communicatie@pvko.nl

« Terug