Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw zzp lid Titia Posdijk-Wilmink stelt zich voor

150925-pasfoto RFH veiling.jpgmaandag 26 maart 2018 15:42

Onder de naam “TeeTs” ben ik al bijna vijf jaar als freelance marketeer op zoek naar, en gelukkig ook werkzaam bij, bedrijven die ‘wel iets willen met klantreizen en customer experience’, maar niet zo goed weten hoe ze dat in hun specifieke situatie moeten aanpakken of integreren. Hier voel ik me als een vis in het water! De ene keer faciliteer ik workshops of pressure cookers om de klantreizen in kaart te brengen of juist vanaf een blanco vel opnieuw te ontwerpen; de andere keer analyseer ik bestaande klantreizen of delen ervan, en bedenk ik samen met de organisatie hoe we de klanten een betere ervaring kunnen geven. Dat geeft veel positieve impulsen, zowel bij de klant als intern!

Waarom vind je klantgericht ondernemen belangrijk en waarom ben je lid geworden van PvKO?
Het is mijn stelligste overtuiging dat wanneer je je aandacht als bedrijf richt op de behoefte van de klant en die zaken goed regelt, de gewenste resultaten zullen volgen. Keer op keer zie ik dat PvKO op dezelfde thema’s zit als ik tegenkom in de praktijk, een mooie match dus!

Wat kom je brengen en wat komen je halen?
Binnen het netwerk van PvKO hoop ik kennis, ervaring en inspiratie te kunnen uitwisselen met vakgenoten, en het samen voor de klant nóg beter in te richten.

Titia Posdijk-Wilmink, eigenaar van TeeTs (freelance marketeer)

« Terug