Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Trends in Customer Service

kirc 380 .jpgmaandag 26 maart 2018 15:19

Het is weer tijd voor het jaarlijkse trendonderzoek van de stichting KIRC. Ieder jaar verzamelen zij wereldwijd de meest interessante trends in klantinteractie. Wij zijn benieuwd in hoeverre jouw organisatie op deze trends inspeelt. Ben je ermee aan de slag? Of laat je bepaalde zaken bewust liggen, die niet bij je passen?

In de Strategic Decisions Monitor van deze maand gaan we dieper op deze materie in. Vul alstublieft de korte vragenlijst in en deel je kennis met sectorgenoten. Als dank voor je deelname krijg je van ons de resultaten kosteloos toegestuurd via een PDF. Uw antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. Wij stellen aan het einde wel een aantal vragen over je functie, om zodoende de antwoorden te kunnen relateren aan bv grootte van een contact center.

U kunt de vragenlijst invullen via onderstaande link 
Wij nodigen je graag uit om actief deel te nemen aan dit onderzoek. Dat wordt zeer gewaardeerd. Je kan hiervoor de link gebruiken: SDM maart 2018.

Het Rapport van het vorige onderzoek: KIRC doet elke maand een onderzoek
Het vorige onderzoek ging over krapte op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over de Strategic Decisions Monitor kun je hier terecht.

Wij kijken uit naar je bijdrage!

« Terug