Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw lid Echt Waarmaken stelt zich voor

Logo_EchtWaarmaken.jpgmaandag 05 maart 2018 15:54

Leuk kennis te maken!

Wij zijn Echt Waarmaken! Wij geloven dat een optimale klantreis tot de mooiste bestemming leidt voor jouw organisatie. Die bestemming gaat verder dan enkel de klant centraal stellen. Het is er een waarin de klant ervaart dat jouw klantbeloftes écht worden waarmaakt. De moderne consument heeft de wereld aan zijn vingers en wil door jouw bedrijf erkend, gehoord en verrast worden. En dat iedere dag opnieuw. Wij ondersteunen organisaties met het echt waarmaken van deze klantgedreven verandering. We ontdekken wat jouw organisatie nodig heeft om beloftes écht waar te kunnen maken.

Het veruit belangrijkste succesingrediënt voor de toekomst? De klant. 
Die moet zich in ieder aspect van de klantreis klant voelen, - en dat is precies waar Echt Waarmaken mee helpt. Ons Echt Waarmaken kompas geeft richting en handvatten om te veranderen vanuit de klantbehoefte, - van probleem tot implementatie. Daarin zetten we samen de koers en geven we medewerkers stuurkracht, zodat zij ook écht klantgericht kunnen zijn.

Wij laten ons graag inspireren door PvKO! We delen onze kennis en expertise graag met het netwerk van PvKO en kijken uit naar verbinding op het vlak van kennis, inspiratie en netwerken!

Monique van den Heuvel & Mireille Sikkes
Echt Waarmaken
www.echtwaarmaken.nl

« Terug