Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw lid Hypsos stelt zicht voor

header-logo hypsos 380x270.jpgdinsdag 24 oktober 2017 13:39

Hypsos is een internationale productie onderneming waar 150+ professionals vanuit kantoren in 6 verschillende landen werken aan creatieve concepten voor live communicatie
We zijn in 1910 gestart als bedrijf, gespecialiseerd in maquettebouw.

We hebben inmiddels een buitengewone portfolio opgebouwd uiteenlopend van tentoonstellingen, exposities, beursstands, bezoekersattracties, museuminrichtingen, evenementen tot retail omgevingen voor een aantal van 's werelds grootste bedrijven. Buitengewone projecten die we opleveren met buitengewone teams.

We hebben altijd aan onze toekomst gebouwd met ons sterke erfgoed als ‘echte bouwers’ in gedachten. Wij zullen altijd trots zijn op onze bouwvaardigheden, de toewijding en de ambachtelijkheid die ons werk vereist.

We zullen niet stoppen met groeien, naast onze kantoren in Londen, Amsterdam, Moskou, Dubai, Hong Kong en Sao Paulo is wereldwijde dekking binnen ons bereik via samenwerking met zakelijke partners.

Klantgericht ondernemen
Als business to business bedrijf werken wij altijd aan unieke klant projecten. Wij mogen de live communicatie doelstellingen van onze klanten verzorgen. Daar past alleen een klantgerichte aanpak bij.

Waarom zijn we lid geworden van PvKO?
Wij hopen door kennisaanbod en kontakten onze klantgerichtheid verder te optimaliseren door lidmaatschap van de PVKO. Graag brengen wij onze ervaringen en kennis op dit gebied over aan de overige leden.

Dolf Karsemeijer, account director Hypsos

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid Hypsos stelt zicht voor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.