Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw lid Content Guru stelt zich voor

storm Cloud Contact Center 380 x 270.jpgdonderdag 02 februari 2017 10:59

Wie zijn wij?
Content Guru, de grootste Cloud Contact Center-leverancier van Europa, heeft zich aangesloten bij PvKO. Content Guru is in 2005 opgericht als aanbieder van diensten voor massa-interactie en communicatie-integratie. Vanaf onze oprichting werken we aan internationale uitbreiding.

In 2012 introduceerden we ons Cloud Contact Center-platform in Nederland. Sinds 2013 beschikken we over een Nederlandse vestiging. Content Guru levert klantcontact diensten via het grootste communicatie-integratieplatform ter wereld vanuit de cloud: storm.

storm is een ‘uiterst schaalbaar’ platform waarmee organisaties op elk gewenst moment van de dag, via welk apparaat of communicatiekanaal dan ook, optimaal bereikbaar zijn. Het storm-platform is volledig in eigen ontwikkeling en wordt wereldwijd gebruikt door honderden organisaties uit verschillende branches.

Het platform is voor iedere organisatie geschikt. Want of het nu gaat om een aantal kleine uitbreidingen of een compleet schaalbare structuuroplossing: er wordt altijd een centrale omgeving gerealiseerd die voor ieder bedrijf eenvoudig te beheren is.

Content Guru is onderdeel van het wereldwijd opererende Redwood Technologies. Het hoofdkantoor van Content Guru is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft vestigingen in Duitsland, Nederland en de VS. Het beheert lokale platforms over de hele wereld.

Waarom zijn we lid van PvKO?
“Een lidmaatschap bij PvKO is een logische stap in de groei die wij in Europa doormaken. Net als Content Guru heeft PvKO kennisdeling als speerpunt. Met onze brede ervaring in klantcontact verwachten wij onze expertise op dit gebied te kunnen delen, maar op andere disciplines ook van anderen te kunnen leren.

Wij willen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied en klantcontact naar een hoger niveau brengen door een actieve deelname aan de events, het delen van content via de community en onze ervaring en kennis te delen met de andere leden. In klantcontact ben je namelijk nooit uitgeleerd.”

Michel de Vos, Marketing Manager bij Content Guru

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid Content Guru stelt zich voor'

Roman S Luther
Geplaatst op: 08-12-2017 06:48
Pleasant sharing, I am also concerned in information. The sharing information was more helpful for my story. The blog was very attractive and mind map one. It is really very pleasant. Thank you for allotment such an helpful information.The best essay writing service gives much more information. I am also look for other tale of information's.
Gewijzigd
Roman S Luther heeft dit bericht gewijzigd op: 08-12-2017 06:49

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.