Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw lid MindMatters stelt zich voor

MindMatters log0 380x270.jpgdinsdag 26 april 2016 10:42

MindMatters is een onafhankelijk partnership van marketing en ICT professionals gericht op het versterken van de interactie en hiermee de relatie tussen organisaties en hun klanten. MindMatters combineert kennis en kunde, denken en doen. Van een consultancy-opdracht naar een idee tot en met de daadwerkelijke implementatie en de daaropvolgende ondersteuning. Onze consultants, projectmanagers, software engineers en marketing analisten staan voor u klaar.

ContactMatters is onze software voor contactcenters en service-afdelingen. Uw servicemedewerker ziet bij elk contactmoment, automatisch het volledige multichannel klantdossier in beeld. Via een kennistool wordt de juiste informatie gepresenteerd en een bewakingsfaciliteit zorgt ervoor dat geen enkel contact ongehoord of onbeantwoord blijft. Zo is elke servicemedewerker perfect toegerust om elke klant direct een correct antwoord te geven. Volledig multichannel! Alle communicatiekanalen worden geïntegreerd binnen ContactMatters afgewikkeld.

Waarom zijn wij lid van PVKO?
U en wij nemen onze klantrelaties serieus! Onze ervaringen in combinatie met onze concrete kennis leveren altijd weer nieuwe inspiratie om business-vraagstukken op een creatieve en pragmatische manier te benaderen. Ons lidmaatschap van PVKO stelt ons in staat deze inspiratie te delen. Zo verbeteren we uw en onze klantrelaties.

Liesbeth van Lieshout, Partner bij MindMatters

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid MindMatters stelt zich voor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.