Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw lid Fontys stelt zich voor

Fontys2.pngmaandag 04 april 2016 21:30

Fontys Hogeschool Marketing en Management
Fontys Hogeschool Marketing en Management biedt vierjarig bachelor onderwijs in de opleidingen Commerciële Economie (CE), Commerciële Economie Leisure Management (CE LM), Small Business & Retail Management (SB&RM) en de volledig Engelstalige opleiding International Business and Management Studies (IBMS). Daarnaast bieden wij een tweejarige Associate degree Small Business & Retail Management aan. Behalve marketing en management, staan e-marketing, persoonlijk & professioneel leiderschap, internationalisering en ondernemerschap centraal.

We leiden studenten en werkenden op tot ambitieuze, wendbare, en ondernemende professionals die in staat zijn om producten en diensten in de Brainport tot een commercieel succes te maken, vanuit brede kennis en expertise op gebied van e-marketing, sales en nieuwe businessmodellen. De opleidingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld.

Waarom lid van PvKO?
Wij willen als onderwijsinstelling de verwachtingen van onze studenten en medewerkers overtreffen. Hun eigen talent laten ontdekken en verder ontplooien. Groeien door aandacht en uitdaging zien wij als onze maatschappelijke verantwoording. Wij zijn zelf continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ideeën om ons onderwijs klantgerichter te maken. Door PvKO kan ik hier nog beter invulling aan geven.

Marcel Spoelder, Docent Commerciële Economie, Fontys Hogeschool Marketing en Management

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid Fontys stelt zich voor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.