Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw lid Securex stelt zich voor

Securex 380x270.pngdinsdag 01 maart 2016 14:45

Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid. 

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Securex heeft alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens.

Securex is actief in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg met eigen kantoren en diensten.

Waarom lid van Pvko?

We hebben vanuit Securex expliciet gekozen om de weg van Customer Connection te bewandelen. We zullen verder bouwen op de mooie initiatieven die er al zijn, maar we willen ook onszelf blijven heruitvinden.
Dankzij het lidmaatschap bij Pvko hebben we vanuit Securex toegang tot boeiende inspiratiesessies, nuttige best practices, maar ook de link naar een netwerk van bedrijven die even enthousiast zijn over klanten.

Nele Aendekerk, Director Customer Connection

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid Securex stelt zich voor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.