Over Inspiratiesessie: Klantgerichte innovatie: Slimme coalities

Inspiratiesessie: Klantgerichte innovatie: Slimme coalities

Hoe werken we aan een klant gedreven ecosysteem?

Echte klantwaarde ontstaat vaak daar waar organisaties elkaar raken. Het resultaat van goede of slechte samenwerking in een keten of ecosysteem maakt het verschil. Samen innoveren is steeds vaker een voorwaarde om succesvol te zijn. De uitdaging is om nieuwe concepten en businessmodellen te ontwikkelen die dwars door de structuren in jouw organisatie en die van je partners ingaan. Hoe doe je dat? Hoe bouw je ‘slimme, innovatie coalities’? Daarover gaat deze PvKO Inspiratiesessie.

Drie klantgerichtheidsprofessionals bij wie samenwerking in het DNA zit delen de lessen die ze hebben geleerd met innoveren in een ecosysteem. Jannie van den Broek vertelt over Vitale coalities in de zorg, Tijntje Louwers over samenwerking in het onderwijs en Klaas Damstra over samenwerking rondom levensgebeurtenissen. De centrale vraag: hoe creëer je samen energie voor vernieuwing en realiseer je succesvolle coalities die nieuwe klantwaarde realiseren?

Klaas is klantreisexpert bij Kamer van Koophandel en betrokken het programma Levensgebeurtenissen. In dit programma werken verschillende publieke partijen samen aan betere klantgerichte dienstverlening voor burgers en ondernemers bij verschillende levensgebeurtenissen zoals overlijden of financiering vinden. Zijn moto ‘resultaat is pas echt behaald als de klant de impact van verbeteringen merkt.’

Als interim directeur van de Zorgambassade en voorvechter voor waardegedreven zorg is Jannie constant alert op het zoeken van samenwerkingsverbanden, aangaan van partnerships en het bouwen van coalities. Steeds met als doel innovaties in de zorg te versnellen en meer waarde voor de patiënt te realiseren door anders te denken, samen te werken en barrières weg te nemen.

Als hoofd van onderwijsplatform WRTS (middelbare scholieren kunnen er niet omheen) smeedt Tijntje duurzame relaties in het onderwijs-ecosysteem die haar en haar organisatie in staat stellen het bijles- en huiswerkbegeleiding-programma perfect te laten aansluiten bij de eisen en verwachtingen van scholen én scholieren.

Deze middagbijeenkomst staat onder leiding van Dorien van der Heijden en Jan-Hein Pierik. Samen zullen zij op een interactieve manier ingaan hoe‘slimme coalities’tot waardevolle innovatieve oplossingen (kunnen) leiden en het gesprek met Klaas, Jannie en Tijntje hierover aangaan. Natuurlijk is er alle mogelijkheid om jouw eigen ervaringen en uitdagingen te bepreken. Dorien en Jan-Hein brengen dan ook de praktijkverhalen van hun podcast-reeks over klantgericht innoveren in de discussie in. Zo zorgen ze dat jij de meest belangrijke inzichten mee naar huis kan nemen.

Verheug je op een interessante middag waarin je veel tips en inspiratie over slim samenwerken en samen innoveren mee kan nemen naar je klantgerichte organisatie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 nov.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
PvKO Voucher Gratis

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.