Logo

Terugblik PvKO Winterfestival 2023

PVKO0036.jpgmaandag 06 februari 2023 09:21

20 jaar PvKO: de toekomst van klantgerichtheid

Door Merel de Koning

Op donderdag 26 januari vierden we onze twintigste verjaardag met ruim 250 bezoekers bij DUS in Utrecht. De toekomst van klantgerichtheid was de rode draad van het Winterfestival. Dat kwam in 24 sessies in verschillende formats aan bod. Het festival leverde veel stof tot nadenken en discussie op. Over de toekomst van ecosystemen van klantreizen, wel of niet in digitale vorm. Over hoe klantgerichte organisaties over 20 jaar eruit zullen zien? Bestaat de CX-afdeling dan nog? Over hoe de touch-tech balans in de toekomst uitpakt .. en belangrijker nog .. welke afwegingen vandaag gemaakt moeten worden. Over hoe data steeds meer waarde zullen genereren voor de klant, de organisatie en de maatschappij? En hoe doen we dit op de meest ethisch verantwoorde manier? Over next-level klantgericht maatschappelijk ondernemen! Hebben we in 2043 alleen maar community brands? En tenslotte over de vraag wat dit allemaal voor de klantgerichtheidsprofessional van de toekomst betekent.

De deelnemers onderdompelen in kennis, ideeën en inspiratie was een van de doelstellingen van het festival. Dit is gelukt en werd gewaardeerd. Tegelijkertijd leverden de sessies ook wel behoefte op aan verdieping en verfijning .. daar gaan we in het lopende PvKO jaar in Inspiratiesessies en Ronde Tafels een vervolg aan geven… en het Festival Magazine dat half februari op de digitale mat zal liggen brengt de thema’s nog eens tot leven.

Geen Festival zonder vrolijkheid en mooie ontmoetingen. Muziek, een kraam vol zoetigheid en lekkere happen zorgen voor de omlijsting van het geheel. Kijk maar hoe de dag is vastgelegd door de ogen van de striptekenaar.

Tekening Tom van Dun

PRESENTATIES

FOTO'S
De foto's van het PvKO Winterfestival kan je via deze link bekijken. 

PERS

Labels