Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

PvKO verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

DEF PvKO nieuwe bestuursleden 2020.jpgdonderdag 25 juni 2020 19:49

Door Merel de Koning

De Algemene Ledenvergadering van Platform voor Klantgericht Ondernemen, PvKO, heeft op donderdagavond 25 juni, twee nieuwe bestuursleden benoemd. Angéline Maas, Vice President Customer Services DHL en Berend-Jan Rietveld, Head of Passenger Experience Schiphol.

Angéline Maas werkt al ruim 10 jaar in de klantcontact business. Van huis uit jurist is zij na diverse functies op het gebied van consultancy, insurance management en payrolling bij DHL Express in het klantcontact terecht gekomen, en erdoor ‘gegrepen’: “Goed klantcontact kan echt het verschil maken voor je merk en bedrijf. Dat betekent elke dag opnieuw de uitdaging aangaan ‘to put the customer at the heart of everything we do’ zoals we bij DHL Express zeggen. De PvKO community faciliteert klantgerichtheidsprofessionals hierin met kennis, netwerken en inspiratie. Ik verheug me er dan ook op bij te dragen aan deze organisatie”.

Berend-Jan Rietveld werkt ruim 8 jaar bij Amsterdam Airport Schiphol, waar hij zich vanaf april 2018 als Head of Passenger Experience bezighoudt met de klantstrategie voor reizigers. Daarvoor heeft hij in diverse marketing, communicatie en business development functies gewerkt bij o.a. De Boer Structures en communicatieadviesbureau Schoep en van der Toorn. In 2018 werd hij verkozen tot ‘Service Excellence Professional van het Jaar’. Deze titel dankt hij aan een plan om vliegtuigmaatschappijen op Schiphol Airport een excellente service te bieden, gefundeerd op het Service Excellence Model. “De missie van het PVKO om Nederland top klantgericht te maken sluit perfect aan bij mijn streven om elke dag bezig te zijn met klantgerichtheid, en hier continu op te blijven verbeteren. Het lijkt me geweldig leuk en een uitdaging om mijn steentje bij te kunnen dragen aan het verder uitbouwen van de PVKO community.”

PvKO Voorzitter Daan Noordeloos verheugt zich op de samenwerking met het nieuwe team, dat naast Angeline en Berend-Jan bestaat uit Lesly Broekaart (RET), Baukje Korsten (Soleo Groep) en Jan-Hein Pierik (Sygnific): ”Een team van klantgedreven professionals uit verschillende organisaties die een fantastische basis vormen om onze visie en de groei van ons netwerk te realiseren.”

Ook directeur Karoline Wiegerink is blij met de versterking van het bestuur en dankt Steyn Elshout, wiens bestuurstermijn per 1 juli afloopt voor zijn energieke en enthousiaste inzet de afgelopen jaren. “Mooi dat door Steyn’s inzet de Ronde Tafels een prominente plaats op de PvKO-agenda hebben gekregen.”

Klantgedrevenheid en aandacht voor Customer Experience is – ook in crisistijden – een belangrijke differentiator. PvKO-bestuur, kernteams en directeur houden de vinger aan de pols om met een relevant programma in hybride online en offline settings waardevol te zijn voor haar leden. Bekijk het programma hier.

Labels
PvKO nieuws