Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Doe mee aan het allereerst Field Service onderzoek in Nederland

image001.jpgvrijdag 15 maart 2019 10:19

Door Cris Donze

Dit is het allereerste onderzoek naar Field Service in Nederland. De vragenlijst is opgesteld door KIRC in samenwerking met het Platform voor Klantgericht Ondernemen. In dit onderzoek staat de volgende vraag centraal:

op welke wijze(n) zorgt u dat de merkwaarden van uw organisatie zo goed mogelijk overgebracht worden bij service/levering aan huis door medewerkers (of ingehuurde medewerkers van derden)?

Dit onderzoek is gericht op organisaties, die aan huis service verlenen dan wel leveren, zelf of uitbesteed, op ten minste één van de volgende manieren:
• Installatie en reparatie van huishoudelijke apparaten
• Thuisbezorging van bestellingen, zowel food als non-food
• Ophalen van geretourneerde producten
• Ophalen of brengen van auto's of motoren (voor reparatie of onderhoud)

Ontvang de gratis onderzoekspublicatie
De onderzoeksresultaten worden verwerkt in een publicatie, die in april/mei zal verschijnen. De winkelwaarde van deze publicatie is €30,75. Uiteraard ontvang je, als dank voor je deelname, een gratis exemplaar (aan het eind van de vragenlijst zullen wij daartoe vragen naar je adresgegevens).

Invulinstructie
Het invullen van deze vragenlijst is heel eenvoudig en kost je slechts 5 tot 10 minuten.  Mocht je het antwoord op een vraag niet kunnen of willen geven, dan kun je de vraag overslaan. 

DOE HIER MEE MET HET ONDERZOEK

Labels