Sitemap

Over Inspiratiesessie: Klantgericht Maatschappelijk Ondernemen - CX with a purpose

brochure 

NB

sep
28
Inspiratiesessie: Customer Journey Management, Van Inzicht naar Impact
okt
7
Workshop | Innoveren met impact
okt
13
Inspiratiesessie Online: Klantgeluk start bij jouw geluk! Hoe dan?

Bekijk alle events

Het Platform voor Klantgericht Ondernemen biedt mij de mogelijkheid om samen met andere professionals ervaringen uit te wisselen, kennis op te bouwen en vragen aan elkaar te stellen op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. De diversiteit binnen het platform brengt nieuwe invalshoeken en zorgt ervoor dat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en kansen die toepasbaar zijn binnen mijn eigen werkveld. De informele sfeer zorgt ervoor dat je snel nieuwe contacten maakt en je netwerk kan vergroten.
- Meriek Everts, Marketeer Klantbeleving, ABN AMRO Verzekeringen
Knap hoe PvKO altijd weer een interessante en inspirerende sessie weet te organiseren, ook online!. De praktijkvoorbeelden en bevlogen sprekers maken dat ik met veel plezier en energie de take out projecteer op mijn eigen activiteiten op gebied van klantbeleving voor Schiphol.
- Andrea Christofi, Manager Customer Experience, Schiphol Group
VGZ is graag lid van PvKO. Een fijn netwerk waar in openheid wordt gesproken over de do’s en don’ts in klantbedieningsland. We waarderen de breedte van onderwerpen en de feedback die komt als we zelf een casus of voorbeeld inbrengen. Voor ons is het ook een heel mooie kans om een kijkje te krijgen in de keuken van andere klantgerichte bedrijven.
- Niels van Gorp, Data Strategist / Ethicist, Coöperatie VGZ
Bij Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) is iedere inspiratiesessie of ronde tafel een feestje! PvKO prikkelt en inspireert mij iedere keer met nieuwe ideeën, schud mij ook soms even wakker en brengt mij weer terug naar de kern; naar daar waar customer- en employee experience echt om draait. PvKO brengt mij op de hoogte van de laatste trends in customer – en employee experience land. Dat vind ik oprecht zo fijn. Iedere keer weer interessante thema’s en sprekers die passen bij mijn eigen ontwikkeling reis. En niet te vergeten de uitstekende organisatie erachter. PvKO is het levende voorbeeld van ‘practice what you preach’. Met veel enthousiasme neem ik iedere keer de opgedane kennis mee naar mijn werk binnen Rotterdam The Hague Airport en mijn persoonlijke CX-kennis bril daarbuiten.
- Sannah van der Sman, Customer Experience medewerker, Rotterdam The Hague Airport
PvKO is voor mij een belangrijke inspiratiebron voor de toepassing van Customer Experience in Nederland & Belgie. De hands-on cases, de prikkelende sprekers en de reikwijdte aan onderwerpen zorgen ervoor dat ik mijn werk als CX strategist & service designer nog beter kan doen. Daarnaast is het fijn om op regelmatige basis met andere CX fanaten bij een te komen.
- Thirza Schaap, Schaap Consultancy
Als dienstverlener moet je steeds klantgerichter zijn. En dit is niet makkelijk. Niet alles wat je doet werkt of is succesvol. Op de bijeenkomsten van PvKO hoor je echte verhalen. Over wat wel voor een klantgerichter bedrijf heeft gezorgd én wat ook niet. Geen theoretische colleges, maar inspiratie. Voor mij heel waardevol.
- Bastiaan Hilferink, Customer Journey Expert, Aegon
In ons onderwijs wordt veel aandacht besteed aan klantbeleving. Zowel inhoudelijk in lessen als ook in onze aanpak richting studenten. Via de PvKO inspiratiessessies houd ik mijn expertise up-to-date en leer ik meer over het thema klantbeleving bij vele mooie bedrijven. Daarnaast heb ik via PvKO mijn netwerk mogen uitbreiden met vele inspirators.
- Wesley Put-van den Beemt, Teammanager Tourist Experience, Breda University
Dit is nu eens een netwerkorganisatie waar je wat aan hebt! Welkom! is trots deel te mogen uitmaken van de werkgroepen van PvKO en zo bij te dragen aan sessies met verdiepende kennis op ons geliefde vakgebied gastvrijheid. Innoverende inzichten, valkuilen, learning curves, het komt allemaal aan bod. Alle sprekers en deelnemers hebben een specialisme dat ze combineren met bezoekbeleving en delen dit met bevlogenheid. Dat is prettig bijeenzijn, elke maand weer.
- Ursula Buiteman, Business Developer Hospitality, Welkom!
PvkO biedt de RET een perfect platform om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op gebied van innovatie en klantgerichtheid. Daarnaast zijn de praktijkervaringen die worden gedeeld een goede leerschool en zijn er voldoende partners om ook over de eigen uitdagingen met elkaar in gesprek te gaan. Inspirerend, leerzaam, leuk!
- Lesly Broekaart, Innovation Lead, RET
Wat voor gemeenten interessant is zijn onderwerpen over nieuwe technologieën en mogelijkheden. Zoals inderdaad Blockchain waarvoor we zelf spreker waren, big data (hoe zet je dit in) en machine learning. Wij kunnen leren van wat andere bedrijven op dat gebied als ervaring hebben en wij kunnen onze ervaring zoals bijvoorbeeld op het gebied van Blockchain delen. Het liefst de diepte in , in kleine settings zoals een Ronde Tafel. Maar ook onderwerpen als branding, nieuwe samenwerkingsverbanden met private en publieke partijen lijken ons interessant.
- Pieter in't Hout, Informatiemanager bij de Gemeente Utrecht
Lidmaatschap van PvKO is voor Natural Mood Makers zinvol om meerdere redenen. In de eerste plaats is PvKO hèt platform voor het opdoen van noviteiten en verdiepende inzichten voor klantgerichte ondernemers. Door interessante sprekers worden wij op de meest prachtige locaties in Nederland (en soms ook België) bijgepraat over alles wat te maken heeft met klantgericht ondernemen. Tijdens deze sessies staat het ‘van elkaar leren’ bovendien hoog in het vaandel. In de tweede plaats is PvKO ook een krachtige netwerkorganisatie omdat de deelnemers vanuit veel verschillende bedrijven komen. Naast het met elkaar sparren over de thema’s die aan bod komen is er voldoende ruimte om tijdens netwerkmomenten met elkaars bedrijven kennis te maken. Hierdoor draagt PvKO bij aan het succes van ons bedrijf.
- Arthur Stuivenberg, Eigenaar, Natural Mood Makers

Inspiratiesessie: Klantgericht Maatschappelijk Ondernemen - CX with a purpose

Op woensdag 10 november ontmoeten we elkaar voor een bijzondere live bijeenkomst bij HEINEKEN in Leiden. Het wordt de eerste externe meeting in hun gloednieuwe onderkomen.

Het onderwerp van de avond is Klantgericht Maatschappelijk Ondernemen. Drie woorden die tezamen aangeven dat we zoeken naar de gouden combinatie van gezonde bedrijfsvoering, positieve maatschappelijke impact en merk-waardige klantervaringen. Hoe doen HEINEKEN en Auping dit? Wat investeren ze in maatschappelijk ondernemerschap en met welke intenties? Wat levert het hen op en wat doet het met de klantbeleving? Waar levert deze driebenige spagaat spanning op en waar is er juist sprake van win-win-win? Rob Beltman (H3ROES) zal hierover een inleiding verzorgen en daarmee een model als kapstok voor de sessie aanreiken.  

HEINEKEN is een voorbeeld van een globaal opererend merk en een organisatie die met haar product continu bewust is van de grote maatschappelijke impact die zij heeft. Dat dat veel verder strekt dan alleen de wijze waarop het concern haar bier produceert en distribueert, vertelt Marieke Heemskerk, Head of Customer Experience bij HEINEKEN. Zij is met haar team verantwoordelijk om de klantbeleving van Nederlandse horecaondernemers continue te verbeteren en zal vertellen over hoe de maatschappelijke missie van Heineken daar een belangrijke rol in speelt.

Nog zo’n typische Hollandse trots is de beddenfabrikant uit Deventer, Auping. Een merk dat de laatste jaren steeds meer opvalt door haar uitgesproken communicatie. Het bedrijf verwierf daarnaast bekendheid door in de coronacrisis mondmaskers te gaan produceren, maar uiteraard ook door de berichtgeving dat het de verkregen coronasteun uit eigen beweging terug zou storten. Het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid als merk, is iets waar Hoofd Marketing & Communicatie Ine Stultjens graag over komt vertellen. Wat levert dit het merk precies op? Hoe merken klanten iets van die brede betrokkenheid van Auping?

Na deze twee inspirerende cases gaan we met elkaar in debat in 3 groepen. Iedere groep krijgt een stelling om te verkennen en over te debatteren. We sluiten het inhoudelijk deel van de sessie af met ons panel, dat de take-aways van de sessie zal bespreken en waarbij uiteraard gelegenheid is voor vragen. Voorts gaan we uiteraard nog even gezellig een (alcoholvrij) biertje of ander drankje drinken met elkaar.  

We gaan voor een volledige live sessie, die aan de – dan geldende – voorschriften van het RIVM voldoet. 

Deze Inspiratiesessie wordt mede mogelijk gemaakt door:

HeinekenSamen zijn wij HEINEKEN Nederland. Al meer dan 150 jaar marktleider. Dat blijven we ook.  We trekken samen op met onze klanten. Om het makkelijker en leuker te maken om zaken met ons te doen. We verbinden met consumenten. Én vooral ook met elkaar. Zo bouwen we verder op de kracht van onze merken, gedeelde trots op HEINEKEN en de talenten van elkaar.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 10 november.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet-Leden € 195,00
Entree voor CXP2P leden € 145,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen