Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Doe mee aan de Grote Marketing Enquête 2021

marketing.jpegdonderdag 19 augustus 2021 11:05

Door Merel de Koning

PvKO is dit jaar partner van ‘het grootste onderzoek naar de stand van zaken in het marketingvak’ van Adformatie. We nodigen je van harte uit om mee te doen.

Adformatie en DVJ Insights ondervragen marketeers elk jaar over de stand van zaken en actuele thema’s in het marketingvak. Over kansen in marketing, positionering, branding en merkgroei? Thema’s die dit jaar extra worden belicht, zijn inhaakmarketing, arbeidsmarkt en data driven decision making.

De belangrijkste resultaten zijn terug te vinden in de november-editie van Adformatie. Ook worden de resultaten toegelicht tijdens Marketinglive! op 16 november.

Vanuit PvKO besteden we samen met Adformatie straks extra aandacht aan de uitkomsten van het data-driven gedeelte en maken een vertaalslag naar klantgericht ondernemen en CX. Je kan ook zelf dieper duiken in de uitkomsten. Adformatie stuurt deelnemers aan de enquête de resultaten op verzoek toe.

Doe HIER mee! Je maakt Adformatie helemaal blij als je de link ook nog eens doorstuurt naar je marketingcollega’s. Heel hartelijk dank daarvoor.

Gratis jaarabonnement Adformatie
Deelname kost ongeveer 20 minuten, bovendien maakt u kans op één van de vijf gratis jaarabonnementen op Adformatie.

Labels
PvKO nieuws

« Terug