Locatie van Inspiratiesessie: HX = EX + CX. Dé formule voor de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland.

Inspiratiesessie: HX = EX + CX. Dé formule voor de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland.

Werkspoorkathedraal

  • Werkspoorkathedraal
  • Werkspoorkathedraal
  • Werkspoorkathedraal
  • Werkspoorkathedraal
  • Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534 AP UTRECHT


We organiseren deze Inspiratiesessie in de Wasruimte van de Werkspoorkathedraal. 

Met het Openbaar Vervoer
Met het OV bereik je de Werkspoorkathedraal het snelst wanneer je de Sprinter neemt en uitstapt bij station Utrecht Zuilen. Vanaf Utrecht Centraal rijdt de Sprinter in 3 minuten naar Utrecht Zuilen. Vanaf dit station loop je ongeveer in 8 minuten richting Tractieweg 4. Wanneer je aankomt, zie je links van je als eerst de parkeerplaats. Loop rechtdoor langs de parkeerplaats. je loopt nu langs de Werkspoorkathedraal. Aan je linkerhand bevindt zich de hoofdentree. Een andere optie is om de bus te nemen vanaf Utrecht Centraal. Lijn 5 richting Cartesiusweg vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal. Deze bus rijdt in ongeveer 20 minuten naar de uitstaphalte Sweder van Zuylenweg. Vanaf deze halte loop je in ongeveer 5 minuten richting Tractieweg 41, zoals dat is weergegeven in je routeplanner.

Met de fets
Mocht je met de fiets naar de Werkspoorkathedraal komen, dan ke je links van de parkeerplaats je fiets plaatsen. Vanaf hier loop je rechtdoor; de hoofdentree bevindt zich aan de lange zijde van het pand aan de Tractieweg (zie plattegrond).

Met de auto
Indien je met de auto naar de Werkspoorkathedraal komt, navigeer dan op Nijverheidsweg 20. Wanneer je arriveert vind je aan de overzijde de inrit voor de parkeerplaats van de Werkspoorkathedraal. Vanaf dit punt ga je rechtsom het pand en loop je rechtdoor. Je vindt de hoofdentree halverwege de lange zijde van het pand aan de Tractieweg (zie plattegrond).

BEKIJK HIER DE PLATTEGROND

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 212 11 mei def.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
MarketResponse Relaties Gratis
PvKO Leden Gratis
Ticket Niet Leden € 195,00

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen