Logo

Eelco Lulofs treedt aan tot het bestuur van PvKO

Eelco Lulofs 380x270.pngdinsdag 30 juni 2015 14:00

Door Merel de Koning

Amersfoort, 30 juni 2015 – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 25 juni jl. is toestemming gegeven voor het toetreden van Eelco Lulofs tot het PvKO bestuur.

Als Sales directeur is Eelco verantwoordelijk voor de groot zakelijke markt van Post NL waarbij zijn passie ligt om samen met zijn klanten te kijken naar het vergroten van de meerwaarde en optimaliseren van de communicatie naar hun klanten. Met zijn passie en netwerk hoopt hij een goede bijdrage te kunnen leveren aan de missie van PvKO: Nederland klantgerichter te laten ondernemen.

Ed Peelen, voorzitter PvKO is blij met de bestuurversterking: “Eelco zit dagelijks met klanten rond tafel die geholpen willen worden om hun klanten meerwaarde te kunnen leveren. Hij heeft daarnaast een groot netwerk, ideeën en de ambitie om bij te dragen aan een klantgerichter ondernemend Nederland.”

Eelco Lulofs stelt zich aan u voor
Speciaal voor PvKO TV (video) stelt Eelco zich aan u voor en vertelt hij wat hem drijft en hoe hij vanuit zijn bestuursrol bij gaat dragen aan een klantgerichter Nederland.

----

Platform voor Klantgericht Ondernemen
PvKO inspireert professionals om klantgericht te ondernemen. Met als doel een toekomstbestendige relatie met de klant die bijdraagt aan de winstgevendheid van de organisatie. Deze professionals afkomstig van ruim 150 bedrijven zijn enthousiast over het netwerk, de vele nieuwe initiatieven (innovatielab, businesstours, acceleratie-initiatieven, ondersteunen hbo-onderwijs), de mate waarin PvKO hen steeds weer weet te verrassen en verrijken door nieuwe inzichten (o.a. presentaties, artikelen, onderzoek) en de mogelijkheden om kennis en ervaring uit te wisselen o.a. tijdens de vele interactieve bijeenkomsten. Het platform werkt samen met universiteiten, bedrijven, brancheverenigingen en experts om Nederland klantgerichter te maken. www.pvko.nl

-- Voor redactionele informatie: Karin Rigterink via: karin.rigterink@pvko.nl of mobiel: 06 543 340 80.

Labels
PvKO nieuws

Reacties op 'Eelco Lulofs treedt aan tot het bestuur van PvKO'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.