Logo

Customerzz Brainstorm op 30 april

Customerzz-Icon-01b.pngmaandag 30 maart 2015 20:13

Door Merel de Koning

PvKO heeft onlangs het nieuwe initiatief Customerzz gelanceerd. Op donderdag 30 april laten we in vogelvlucht zien wat Customerzz gaat inhouden en betekenen, delen onze ideeën en gaan vervolgens in brainstormsessies aan de slag. Deze bijeenkomst is speciaal voor leden van PvKO en is toegankelijk voor 2 personen per bedrijf. Inschrijven voor deze bijeenkomst kan hier

Programma
16.00 uur - Opening door Maricken Hengeveld
16.10 uur - Inleiding Customerzz door Ed Peelen en Peter Joziasse
16.30 uur - Brainstorm:

Manifest: wat zou er volgens jullie moeten staan in het Manifest?
Proposities: welke ideeën heb je voor proposities?
Hoe kan en wil jij of jouw bedrijf betrokken zijn en een bijdrage leveren?
17.15 uur - Delen en verrijken van de ideeën
17.45 uur - Wrap up en afronding
18.00 uur - Einde

Customerzz Innovation Lab
PvKO is in samenwerking met diverse partners gestart met de ontwikkeling van een open en onafhankelijk Customerzz Innovation Lab. Dit nieuwe initiatief wil een inspirerende broedplaats worden voor concrete vernieuwing op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland.

Customerzz wil nieuwe toegepaste kennis en (internationale) inspiratie bieden waarbij klantrelaties op een innovatieve manier centraal staan. Het is de bedoeling dat professionals, wetenschappers en studenten samen met experts kunnen experimenteren. Het lab wil vernieuwing stimuleren en versnelling geven aan het leerproces dankzij o.a. de inzet van big data, de nieuwste software tools en engagement tactieken. Deelnemers kunnen zich in het Innovation Lab laten inspireren en concreet aan de slag met analyseren, communiceren en of co-creëren.

Next Generation Customerzz Event
Als eerste concrete stap zal Customerzz samen met experts in diverse contentteams een Manifest en business plan opstellen over de Next Generation Customerzz. Dit wordt op 17 juni tijdens het eerste Customerzz Event gepresenteerd en ondertekend.

We hopen je 30 april te gaan ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Labels
PvKO nieuws

Reacties op 'Customerzz Brainstorm op 30 april'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.