KSF HR-congres 2023

Vierkant groot.jpg27-06-2023 14:30

Generatie X, Y en Z vormen samen de arbeidsmarkt voor de klantcontactbranche. Millenials zijn daarin onmisbaar.

Millenials worden gezien als ambitieuze krachten die nieuwe oplossingen voor oude problemen weten te vinden. Toch kent deze generatie ook kwetsbaarheden Omgaan met negatieve feedback is soms een uitdaging en frustratie in het werk ligt op de loer. De grootste uitdaging ligt bij stress: onder jonge werknemers is het aantal burn-outs veel hoger dan bij andere leeftijdsgroepen.

Zijn deze millennials nu echt zo anders dan andere generaties? Waarom komen er bij hen zoveel burn-outs voor? En vooral: wat kun jij er als manager aan doen om goed leiding te geven aan deze groep?  

Waar generatie Z leert van de ervaring van generatie X, zorgt generatie Z ervoor dat organisaties blijven innoveren. Naast deze kansen brengt een multi-generationeel team ook uitdagingen met zich mee: allen hebben verschillende wensen en behoeften en vragen om een andere manier van leidinggeven.  

Als leidinggevende kun je jouw aanpak optimaliseren door rekening te houden met de globale eigenschappen van elke generatie, zodat ‘jong’ en ‘oud’ van elkaar kunnen leren. Het gaat om het “Eén Generatie Denken”: koppel de ervaring van de ‘ouderen’ aan de visie van de ‘jongeren’ en je krijgt een optimale teamprestatie!

Datum:
27 juni 2023

Tijdstip:
14.30 - 18.45 uur

Locatie:
Randstad Experience Center in Diemen

Kortingscodes voor PvKO leden:`
KSFhr23-PvKO

Meer informatie en inschrijven klik hier.

« Terug