CX Advanced (CX Unraveled)

cx-advanced.jpg28-06-2023 09:00

VOOR WIE

Voor CX professionals (> 3 jaar ervaring) die de nieuwste inzichten willen ontdekken en van elkaar willen leren.

PROGRAMMA:

We behandelen de nieuwste trends in de wereld van CX en de nieuwste snufjes rondom tooling die je kunt gebruiken om CX management in jouw bedrijf te verbeteren. Daarnaast gaan we in op management- en leiderschapsprincipes die je kunnen helpen om je stakeholders te overtuigen van het belang van CX en prioriteit te krijgen voor CX-projecten. 

Daarnaast breid je je netwerk uit met andere CX-professionals en krijg je de mogelijkheid om feedback te krijgen over je huidige CX-uitdagingen. 

ONZE WERKWIJZE 

Deze 1-daagse Masterclass heeft een persoonlijke intake om inzicht te krijgen in jouw leerdoelen. Twee weken na de Masterclass heb je een persoonlijke coaching sessie waarin we verder kunnen bespreken hoe je jouw inzichten kunt toepassen in jouw persoonlijke context.

Daarnaast is een terugkomsessie van een halve dag inbegrepen, waar we terug zullen komen op ieders praktische uitdagingen. De Masterclass en terugkomsessie vinden plaats op ons kantoor in Amsterdam.

INFORMATIE

Datum: 28 juni, 09.00 – 17.00 en 4 oktober 13.00 – 17.00

Locatie: Utrechtsedwarsstraat 147A, Amsterdam

PRIJZEN Normaal: EUR 999, voor PVKO leden 899

Wil je jouw CX-kennis verbeteren, groeien als professional en leren hoe je betere ervaringen kunt creëren binnen je organisatie? Dan is deze Masterclass iets voor jou!

Voor meer info over de masterclass klik hier. Voor vragen over de registratie kan er gemaild worden naar hello@cxunraveled.com.

« Terug