CX in 2 full days (CX Unraveled)

cx-2days.jpg14-06-2023 09:00

VOOR WIE

Voor alle CX-professionals die hun CX-kennis en -vaardigheden willen verbeteren

PROGRAMMA:

CX IN DE PRAKTIJK 

Verdiepen in het CX framework: belangrijkste theorie en concepten van de 6 pijlers en een breed scala aan best practices. Feiten, voorbeelden en hoe een businesscase op te bouwen om anderen te betrekken bij je CX-inspanningen. 

Vul je CX Toolbox: leer en oefen met alle belangrijke CX-tools. Leer hoe je jouw CX-strategie uitrolt, jouw Voice of the Customer Programma verbetert, hoe je een brainstorm sessie uitvoert of werkt aan je eigen CX KPI-framework. 

Gedurende de dag werk je met je eigen casus en pas je het geleerde direct toe in je eigen context.

TOEKOMSTIGE KLANTREIS 

Breng je eigen klantreis in kaart. Leer hoe te werken van je huidige naar je gewenste klantreis.

ONZE WERKWIJZE 

Om een ​​optimale leerervaring te garanderen, is er voorafgaand aan de Masterclass een persoonlijke intake om jouw leerdoelen te bespreken. Twee weken na de Masterclass heb je een persoonlijke coaching sessie waarin we verder kunnen bespreken hoe je jouw inzichten kunt toepassen in je persoonlijke context. Deze 2-daagse Masterclass wordt gehouden op ons kantoor in Amsterdam. 

INFORMATIE

Datum: 14 & 15 juni, 09.00 – 17.00 uur

Locatie: Utrechtsedwarsstraat 147A, Amsterdam

PRIJZEN Normaal: EUR 1399, voor PVKO leden EUR 1259

Wil je jouw CX-kennis verbeteren, groeien als professional en leren hoe je betere ervaringen kunt creëren binnen je organisatie? Dan is deze Masterclass iets voor jou!

Voor meer info over de masterclass klik hier. Voor vragen over de registratie kan er gemaild worden naar hello@cxunraveled.com.

« Terug