Sitemap

Over Ronde Tafel: De innovatieagenda van de klantcontactmanager

Maandelijkse PE geaccrediteerde events en een uitgebreid netwerk. Leer van anderen, spar met experts en deel je ervaringen.

nov
27
Inspiratiesessie PvKO België: De realiteit van Omnichannel
dec
13
Inspiratiesessie Samenwerken aan een betere wereld! Klantgericht circulair ondernemen

Bekijk alle events

Als Klant Ervarings Manager zijn de bijeenkomsten van PvKO zeer interessant. We zijn continue op zoek hoe we het beter kunnen doen voor onze klanten maar ook voor onze interne klanten. De bijeenkomsten van PvKO zijn vooral inspirerend en brengen je in contact met collega’s uit het vakgebied. Voor mij is een bijeenkomst van PvKO geslaagd als het je aan het denken zet en je met nieuwe ideeën terug gaat naar de organisatie.
- Patricia van Eck- Leenen, Klant Ervarings Manager, Aegon
Meer leden over PvKO

Geïnformeerd blijven over PvKO?

Draagt jouw organisatie bij aan een klantgerichter Nederland? Dan is PvKO wellicht wel interessant voor jou of jouw bedrijf. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om kennis te maken met PvKO of bezoek een event. Maak daarvoor eerst een account ...

Lees verder of reageer

Kom kennismaken

Een van de voordelen die je geniet met een bedrijfslidmaatschap of een ZZP lidmaatschap is dat de events gratis zijn. Heeft jouw bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is een eerste bezoek aan een Inspiratiesessie gratis. Bekijk onze ...

Lees verder of reageer

Ronde Tafel: De innovatieagenda van de klantcontactmanager

Iedereen heeft het over digitale transformatie maar hoe moet je dit nu aanpakken? Met welke technologische ontwikkelingen moet je als contactcentermanager in de komende jaren rekening houden en hoe speel je hier op in? 

Tijdens deze Ronde Tafel bespreken we met plusminus 15 klantverantwoordelijke managers vier specifieke technologie trends voor het klantcontactplatform en hoe deze succesvol toe te passen en te integreren in je bedrijfsvoering: Spraak, Video, Internet of Things, en Kunstmatige Intelligentie.

De praktijkcase van Feenstra Installatietechniek staat deze middag centraal. Klantcontactmanger Andre Vermaat zal vertellen hoe Feenstra omgaat met de groei van de organisatie en de regionale aanpak. Hoe pakken zij 1,1 miljoen jaarlijkse calls op verdeeld over 11 regionaal gespreide vestigingen? Voor welke technische oplossingen kiezen zij? Hoe pakt het uitrollen van een IoT toepassing uit? Wat komen ze tegen en welk effect heeft dit op de kwaliteit van het klantencontact?

Luister naar de case en discussieer mee. Deel jouw ervaringen en hoor hoe collega klantprofessionals omgaan met de mogelijkheden van technologie! Leer van de successen, maar haal ook tips en ideeën uit de struggelingen.

De Ronde Tafels van PvKO zijn in het leven geroepen vanuit de vragen van gebruikers en adverteerders om naast de inspirerende grootschalige sessies van PvKO ook inhoudelijk dieper op onderwerpen in te gaan. De tot nu toe georganiseerde Ronde Tafels rondom klantgerichtheidsonderwerpen zijn erg succesvol vanwege de hoge mate van uitwisseling van ervaringen en de openhartige gesprekken. 

Deze Ronde Tafel zal plaatsvinden op woensdag 21 november bij Content Guru in Den Haag. Vanaf 14.00 uur ben je welkom en om 14.15 uur gaan we inhoudelijk van start. Door de kleinschalige opzet heeft de Ronde Tafel een hoog interactief gehalte en zul je, als deelnemer, veel kennis en leermomenten ervaren.

Geïnteresseerd om kennis te delen en te discussiëren over dit onderwerp? Hartelijk welkom bij deze Ronde Tafel! De toegang tot de Ronde Tafel is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Wees er wel snel bij, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar!

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

400 x 212.jpg

Prijzen

De toegang is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kan je een vervanger regelen.

Deel met anderen