Sitemap

Over Ronde Tafel: Hoe ziet de innovatieagenda van Loogman eruit?

brochure 

NB

mrt
7
Lees hier het PvKO Online Magazine
apr
13
Inspiratiesessie: Deepdive ANWB - Hoe zien zij de toekomst van klantgericht ondernemen?
apr
20
Ronde Tafel: Hoe ziet de innovatieagenda van Loogman eruit?

Bekijk alle events

Ronde Tafel: Hoe ziet de innovatieagenda van Loogman eruit?

Op donderdag 20 april nemen we een kijkje in de keuken van de innovatieagenda van het ‘eigenzinnige’ familiebedrijf Loogman, Wassen, tanken en innoveren.

Hoe maken zij hun tech-touch balans op? Hoe gaat dit bedrijf om met nieuwe klantcontact technologieën? Welke innovaties passen ze toe en wat levert dit op? En hoe zorgen zij ervoor dat ze het persoonlijke en warme klantcontact niet verliezen.

Een praktische sessie in een verrassende setting! Neem je eigen vraagstukken in jouw innovatieagenda mee en leer van de presentaties en interactieve discussies. 

Op korte termijn meer informatie over de sprekers. Je kan je alvast inschrijven voor deze live Ronde Tafel bij Loogman in Aalsmeer.

Deze Ronde Tafel is alleen bedoeld voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO. Ben je (nog) geen lid en heb je interesse, stuur dan een mail naar communicatie@pvko.nl.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212 20 april.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet Leden € 195,00

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen