Sitemap

Over Ronde Tafel: Self Sovereign Identity - de meest klantgerichte vorm van identificatie - is jouw organisatie er klaar voor?

brochure 

NB

dec
8
Ronde Tafel: Self Sovereign Identity - de meest klantgerichte vorm van identificatie - is jouw organisatie er klaar voor?
jan
26
SAVE THE DATE - PvKO Winterfestival 2023
mrt
14
Inspiratiesessie: Slimme coalities voor klantgerichte innovatie

Bekijk alle events

Hoe doe je dat ‘klantgericht ondernemen’ in een grote organisatie als Achmea? Het PvKO biedt ons inspiratie en een plek om te delen wat we bij Interpolis op het gebied van CX en EX doen. Leren van andere ‘corporates’ en juist ook vanuit MKB en hele andere branches hoe zij klant- en medewerkerbeleving verbeteren en vernieuwen. En niet te vergeten verbinding met vakgenoten op een ontspannen manier. Dat geeft ruimte om ook je persoonlijke worstelingen en successen te bespreken. Het PvKO is voor mij een bron van inspiratie en kennis in een open en warm netwerk.
- Judy Wisselaar, Customer Experience Manager, Interpolis
PVKO biedt mij een platform om te leren van andere bedrijven en te connecten met CX-genoten. Door deel te nemen aan de sessies maak ik bewust ‘ruimte’ om inspiratie op te doen en even los te komen van de gebaande CX-paden. De bijeenkomsten geven mij inspiratie en vaak een nieuwe/andere blik op CX uitdagingen. Daarnaast biedt dit platform voor mij een graadmeter waar andere bedrijven staan en leer ik van CX-collega’s bij andere grote organisaties. Naast het opdoen van kennis zijn de bijeenkomsten ook altijd gezellig en is het fijn om in contact te zijn met soortgenoten waarbij een ‘groot klanthart’ onze gemeenschappelijke deler is.
- Ilse de Groot, Customer Experience Manager, TUI Nederland
VGZ is graag lid van PvKO. Een fijn netwerk waar in openheid wordt gesproken over de do’s en don’ts in klantbedieningsland. We waarderen de breedte van onderwerpen en de feedback die komt als we zelf een casus of voorbeeld inbrengen. Voor ons is het ook een heel mooie kans om een kijkje te krijgen in de keuken van andere klantgerichte bedrijven.
- Niels van Gorp, Data Strategist / Ethicist, Coöperatie VGZ
Het Platform voor Klantgericht Ondernemen biedt mij de mogelijkheid om samen met andere professionals ervaringen uit te wisselen, kennis op te bouwen en vragen aan elkaar te stellen op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. De diversiteit binnen het platform brengt nieuwe invalshoeken en zorgt ervoor dat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en kansen die toepasbaar zijn binnen mijn eigen werkveld. De informele sfeer zorgt ervoor dat je snel nieuwe contacten maakt en je netwerk kan vergroten.
- Meriek Everts, Marketeer Klantbeleving, ABN AMRO Verzekeringen
Bij Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) is iedere inspiratiesessie of ronde tafel een feestje! PvKO prikkelt en inspireert mij iedere keer met nieuwe ideeën, schud mij ook soms even wakker en brengt mij weer terug naar de kern; naar daar waar customer- en employee experience echt om draait. PvKO brengt mij op de hoogte van de laatste trends in customer – en employee experience land. Dat vind ik oprecht zo fijn. Iedere keer weer interessante thema’s en sprekers die passen bij mijn eigen ontwikkeling reis. En niet te vergeten de uitstekende organisatie erachter. PvKO is het levende voorbeeld van ‘practice what you preach’. Met veel enthousiasme neem ik iedere keer de opgedane kennis mee naar mijn werk binnen Rotterdam The Hague Airport en mijn persoonlijke CX-kennis bril daarbuiten.
- Sannah van der Sman, Customer Experience medewerker, Rotterdam The Hague Airport
PvKO is voor mij een belangrijke inspiratiebron voor de toepassing van Customer Experience in Nederland & Belgie. De hands-on cases, de prikkelende sprekers en de reikwijdte aan onderwerpen zorgen ervoor dat ik mijn werk als CX strategist & service designer nog beter kan doen. Daarnaast is het fijn om op regelmatige basis met andere CX fanaten bij een te komen.
- Thirza Schaap, Schaap Consultancy
Als dienstverlener moet je steeds klantgerichter zijn. En dit is niet makkelijk. Niet alles wat je doet werkt of is succesvol. Op de bijeenkomsten van PvKO hoor je echte verhalen. Over wat wel voor een klantgerichter bedrijf heeft gezorgd én wat ook niet. Geen theoretische colleges, maar inspiratie. Voor mij heel waardevol.
- Bastiaan Hilferink, Customer Journey Expert, Aegon
In ons onderwijs wordt veel aandacht besteed aan klantbeleving. Zowel inhoudelijk in lessen als ook in onze aanpak richting studenten. Via de PvKO inspiratiessessies houd ik mijn expertise up-to-date en leer ik meer over het thema klantbeleving bij vele mooie bedrijven. Daarnaast heb ik via PvKO mijn netwerk mogen uitbreiden met vele inspirators.
- Wesley Put-van den Beemt, Teammanager Tourist Experience, Breda University
Dit is nu eens een netwerkorganisatie waar je wat aan hebt! Welkom! is trots deel te mogen uitmaken van de werkgroepen van PvKO en zo bij te dragen aan sessies met verdiepende kennis op ons geliefde vakgebied gastvrijheid. Innoverende inzichten, valkuilen, learning curves, het komt allemaal aan bod. Alle sprekers en deelnemers hebben een specialisme dat ze combineren met bezoekbeleving en delen dit met bevlogenheid. Dat is prettig bijeenzijn, elke maand weer.
- Ursula Buiteman, Business Developer Hospitality, Welkom!
PvkO biedt de RET een perfect platform om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op gebied van innovatie en klantgerichtheid. Daarnaast zijn de praktijkervaringen die worden gedeeld een goede leerschool en zijn er voldoende partners om ook over de eigen uitdagingen met elkaar in gesprek te gaan. Inspirerend, leerzaam, leuk!
- Lesly Broekaart, Innovation Lead, RET
Lidmaatschap van PvKO is voor Natural Mood Makers zinvol om meerdere redenen. In de eerste plaats is PvKO hèt platform voor het opdoen van noviteiten en verdiepende inzichten voor klantgerichte ondernemers. Door interessante sprekers worden wij op de meest prachtige locaties in Nederland (en soms ook België) bijgepraat over alles wat te maken heeft met klantgericht ondernemen. Tijdens deze sessies staat het ‘van elkaar leren’ bovendien hoog in het vaandel. In de tweede plaats is PvKO ook een krachtige netwerkorganisatie omdat de deelnemers vanuit veel verschillende bedrijven komen. Naast het met elkaar sparren over de thema’s die aan bod komen is er voldoende ruimte om tijdens netwerkmomenten met elkaars bedrijven kennis te maken. Hierdoor draagt PvKO bij aan het succes van ons bedrijf.
- Arthur Stuivenberg, Eigenaar, Natural Mood Makers

Ronde Tafel: Self Sovereign Identity - de meest klantgerichte vorm van identificatie - is jouw organisatie er klaar voor?

De hele markt beweegt richting communicatie via digitale kanalen en zelfs mobile first. Hierdoor vragen uitdagingen als ‘hoe kunnen we het nog gemakkelijker maken?, ‘hoe efficiënt kunnen we het inrichten?’ en last but not least ‘hoe zorgen we dat alle privacy aspecten goed geregeld zijn voor de consument?’ om aandacht en antwoorden.

Self Souvereign Identity (SSI) is dé oplossing. Het zet je als consument in de driver seat als het gaat om het beheer van je persoonlijke informatie: van functie en salaris tot aan je duikbrevet, van bloedgroep tot schoenmaat. Alexander Van den Wall Bake, Business Consultant SSI bij TNO, vertelt ons hoe het werkt, maar vooral ook wat de waarde ervan is en hoe belangrijk het is dat partijen hierin samenwerken, in het belang van de klant. Het samenwerkingsaspect is ook gelijk de grootste bottleneck voor de implementatie, vandaar dat vanuit EU vanaf 2023 eisen zullen worden gesteld aan de toepassing van SSI door niet allen overheden maar op termijn ook door sectoren zorg, financiële dienstverlening, transport en onderwijs.

En de praktijk? Hoe ziet dan een toekomst eruit waarin mensen de controle over hun gegevens terug krijgen? Welke mogelijkheden biedt het aan bedrijven als zij toegang hebben tot real-time up-to-date correcte gegevens van hun klanten? Hoe kunnen zij value for data bieden? Dit vertelt Schluss oprichter Marie-José Hoefmans. Schluss een virtuele kluis waar alleen jijzelf en niemand anders toegang toe heeft. Ook Schluss niet. In deze kluis kun je al je persoonlijke gegevens op een veilige en overzichtelijke manier bewaren. Van simpele adresgegevens tot de meest vertrouwelijke dossiers. Deze gegevens kun je ter inzage geven aan anderen: familie en vrienden maar ook bedrijven, organisaties en overheden. Zeker als je daarvoor relevante diensten terugkrijgt. Maar je kunt ook, wanneer jij daar reden toe hebt deze inzage geheel of gedeeltelijk intrekken. Jij blijft te alle tijden de baas over je gegevens.

Is jouw organisatie hier klaar voor? Kom naar deze interactieve Ronde Tafel onder leiding van Alexander en Marie-José, maak kennis met SSI in theorie en praktijk en leer waarom het zo belangrijk is en vooral hoe jouw organisatie dit zou kunnen toepassen. Breng jouw eigen vragen en uitdagingen mee!

NIEUWS: Nieuwe details bekend over Nederlandse id-wallet: open source en gedecentraliseerd - AG Connect.  

We zijn welkom bij TNO in Den Haag, vlak naast Den Haag Centraal. Schrijf je snel in, we hebben plek voor maximaal 20 deelnemers.

Deze Ronde Tafel is bedoeld voor eindklanten aangesloten bij PvKO. Ben je (nog) geen lid en heb je interesse, stuur dan een mail naar communicatie@pvko.nl.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 8 dec.jpeg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Leden Gratis
Entree voor Niet Leden € 95,00

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 24 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je kosteloos kan kennismaken.

Deel met anderen