Sitemap

Over Inspiratiesessie The next step in CX; aandacht voor mens en maatschappij

 PvKO Online Magazine

jan
1
PvKO Online Magazine - Een vlucht door de events van 2018
mrt
21
Inspiratiesessie Cultuur als drijvende kracht voor succesvol klantgericht veranderen – de employee journey als vertrekpunt
apr
11
Ronde Tafel: Agile doen of Agile zijn?

Bekijk alle events

Wat voor gemeenten interessant is zijn onderwerpen over nieuwe technologieën en mogelijkheden. Zoals inderdaad Blockchain waarvoor we zelf spreker waren, big data (hoe zet je dit in) en machine learning. Wij kunnen leren van wat andere bedrijven op dat gebied als ervaring hebben en wij kunnen onze ervaring zoals bijvoorbeeld op het gebied van Blockchain delen. Het liefst de diepte in , in kleine settings zoals een Ronde Tafel. Maar ook onderwerpen als branding, nieuwe samenwerkingsverbanden met private en publieke partijen lijken ons interessant.
- Pieter in't Hout, Informatiemanager bij de Gemeente Utrecht
Meer leden over PvKO

Geïnformeerd blijven over PvKO?

Draagt jouw organisatie bij aan een klantgerichter Nederland? Dan is PvKO wellicht wel interessant voor jou of jouw bedrijf. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om kennis te maken met PvKO of bezoek een event. Maak daarvoor eerst een account ...

Lees verder of reageer

Kom kennismaken

Een van de voordelen die je geniet met een bedrijfslidmaatschap of een ZZP lidmaatschap is dat de events gratis zijn. Heeft jouw bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is een eerste bezoek aan een Inspiratiesessie gratis. Bekijk onze ...

Lees verder of reageer

Inspiratiesessie The next step in CX; aandacht voor mens en maatschappij

Uit meer dan tien jaar onderzoek naar het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland blijkt: bedrijven die aandacht hebben voor mens én maatschappij hebben de toekomst. Een oprechte betrokkenheid met de klant in combinatie met sustainability zorgen voor een optimale customer experience. Deze thema’s staan centraal tijdens de PvKO sessie op woensdag 30 januari 2019.

Sprekers

Tammo Bijmolt, professor aan de Rijksuniversiteit Groningen
Professor Tammo Bijmolt belicht customer experience vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Wat zijn de laatste inzichten? Al eerder toonde hij met zijn studenten aan dat klantvriendelijkheid een positief effect heeft op retentie. Moeten we altijd de 9+ nastreven of is een 8 ook prima? Draagt dit ook bij aan de financiële performance?

Andre Nijhof, professor aan Nijenrode Business University
Kan de klant nog koning zijn in een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt? Professor Andre Nijhof vertelt wat er op dit moment op wetenschappelijk gebeurt met sustainability. Hij presenteert ons de eerste resultaten van een onderzoek wat zijn studenten momenteel uitvoeren: wat duurzaamheid voor de klant is en of dit per branche verschillend is. Als sustainability een onderdeel van customer experience moet worden, wat houdt dat dan in?

Gerrit Piksen, expert customer insights bij SAMR Marktvinders
Aan de hand van resultaten van elf jaar onderzoek naar het Klantvriendelijkste Bedrijf laat Gerrit Piksen zien hoe klanten tegenwoordig kijken naar organisaties en wat ze van organisaties verlangen. Wie zijn de winnaars van de toekomst? En bovenal; wat moet je doen om een winnaar te worden?

Roel Welsing, directeur Apenheul
Commercie, gastvrijheid en maatschappelijke betrokkenheid gaan hand in hand, volgens Apenheul-directeur en voormalig Marketeer of the Year’, Roel Welsing. Hij laat zien hoe Apenheul dit in de praktijk brengt.

 
Deze Inspiratiesessie wordt mede mogelijk gemaakt door SAMR.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400x212 def.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen