Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

B2B Marketing Forum

B2B Marketing Forum .pngdinsdag 19 maart 2019

Game changers in B2B: omdat het spel rondom de klant blijft veranderen
De 10de editie van het B2B Marketing Forum is een festival waarin alle game changers bij elkaar komen. Met een blik gericht op de toekomst is het tijd om de learnings uit te buiten. Met onderzoek, inspiratie en B2B-cases in een setting om nooit te vergeten.

Terugkijkend op 10 jaar B2B marketing zien we hoe het spel blijft veranderen. Dit is zichtbaar in de manier waarop we werken, in de technologie die we gebruiken en de samenwerking van sales en marketing. We komen van ver, van het concept van permissiemarketing met Seth Godin in 2010 tot de daadwerkelijke permissiemarketing met GDPR in 2018 en de gevolgen ervan.

Topsprekers, sparren tijdens hands-on workshops, inzicht krijgen in de nieuwste trends en de B2B Marketing Awards. De dag is vol van inspiratie!

Een greep uit de bezoekende profielen van B2B Marketing Forum 2019:
Marketing Managers, Communicatie Managers, MarCom Managers, Business Development Managers, Creative Directors, Channel Marketing Managers, Product Marketing Manager, Online and Social Media Marketing Managers en Sales managers.

Schrijf je nu in voor B2B Marketing Forum
Als PvKO lid kun je nu met €100,- korting naar B2B Marketing Forum. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

« Terug