Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Social Impact Dag (Het Vergeten Kind)

vergeten kind.pngwoensdag 05 april 2023

EEN MOOIE TOEKOMST BEGINT MET AANDACHT

Op weg naar een werkklimaat waarin iedereen wordt gezien 

Tijdens de week van Het Vergeten Kind 2023 stond het thema 'Laat zorg pas stoppen als kinderen er klaar voor zijn' centraal. De overgang naar volwassenheid is namelijk voor kwetsbare jongeren vaak de start van nieuwe problemen. Tot hun 18e krijgen ze hulp van jeugdzorg, daarna moeten ze volwassen zijn. De jongeren zitten vaak lang in onzekerheid over hun woonplek en vertrouwde professionals (zoals de jeugdbeschermer) vallen weg. Ook het hebben van werk als basis voor hun bestaanszekerheid is niet vanzelfsprekend.

Als werkgever kun je niet alleen voor deze jongeren, maar ook voor andere werknemers het verschil maken. Een fijne werkplek is, mede gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt, van groot belang.  
Dit is aanleiding voor ons om een bijzonder evenement te organiseren: de Social Impact Dag. Een inspirerende middag met een prikkelend programma, deels plenair en deels met breakout sessies. Een middag die verbindt maar die ook bewustwording creëert hoe je met aandacht het verschil kunt maken. Ook in een werkomgeving.   

Datum: 5 april 2023
Tijd: 13.30 - 17.00 uur met aansluitend borrel
Locatie: MIELE - Experience Center in Vianen

Klik hier om je in te schrijven!

« Terug