Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

KSF HR-congres 2021

ksf 2021.pngdinsdag 22 juni 2021

De digitalisering in HR: hoe zorg je voor betrokkenheid, vitaliteit en verbondenheid in hybride organisaties?

In één middag: concrete handvatten, prikkelende visies en spraakmakende praktijkcases over de digitalisering in HR. Hoe zorg je voor betrokkenheid, vitaliteit en verbondenheid in hybride organisaties? Een relevanter thema dan ooit, in deze periode waarin organisaties zich voorbereiden op de terugkeer naar kantoor gecombineerd met thuiswerken.

Geen lange speeches en presentaties, maar vlotte interviews, inspirerende inzichten en opinievorming live aan tafel.
Hoe bouw je dan aan welzijn, trots en teamgevoel in hybride organisaties? Hoe speel je als leider daarop in en wat vraagt het van leiderschap? Hoe doen Jumbo en Univé dat? In hoeverre hebben ontwikkelingen als digitalisering, duurzame inzetbaarheid en globalisering invloed op veranderingen in de arbeidsmarkt?

Vragen van nu, antwoorden van morgen. Schrijf je in voor de gratis KSF HR-talkshow!
Op dinsdagmiddag 22 juni zenden we het KSF-HR-congres live uit: een interactieve talkshow, speciaal voor leidinggevenden, HR- en klantcontactprofessionals. Dagvoorzitter Rens de Jong, bekend van BNR Nieuwsradio en RTLZ, spreekt met spraakmakende tafelgasten, waaronder antropoloog Jitske Kramer, over de digitale transformatie in HR en hyrbride organisaties.

De inschrijving is geopend! Meld je hier gratis aan. 

« Terug