Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Collegereeks Marketing in de 21e eeuw (Institute for Service Leadership)

iStock_000027565986 PvKO.jpgdinsdag 28 september 2021

In 8 avondcolleges worden de deelnemers door topwetenschappers van verschillende universiteiten op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en inzichten binnen het snel veranderende marketing vakgebied.

Op 28 september 2021 start het Institute for Service Leadership met een geheel nieuwe ‘Collegereeks Marketing in de 21e eeuw: trends in het denken over markten, merken en klanten'. Onderwerpen die in deze reeks aan de orde komen, zijn strategische marketing, marketing analytics, marketing technology, branding, content marketing en stakeholder marketing. De colleges worden verzorgd door topwetenschappers van verschillende universiteiten. Met prof Henry Robben, prof Steven Sweldens, prof Ed Peelen, prof Barbara Deleersnijder, prof Gerrit van Bruggen, prof Bas Hillebrand en prof Roland van der Vorst. Een absolute aanrader voor iedere marketeer die zich wil voorbereiden op de uitdagingen van de 21e eeuw!

Meer informatie en aanmelden kan via de site van het ISL. Leden van het Platform voor Klantgericht Ondernemen kunnen deelnemen aan deze collegereeks tegen een sterk gereduceerd tarief van € 2.650,- (excl. BTW). Het normale tarief bedraagt € 3.250,-, dus dat is € 600,- korting! Om in aanmerking te komen voor de korting vul je op het aanmeldingsformulier bij het veld Kortingscode “PvKO” in.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

« Terug