Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Workshop Customer Data Platforms

CDPI-Europe-Workshop-Brochure-January-23-2019-1.jpgwoensdag 23 januari 2019

Workshop Customer Data Platforms door Amerikaanse expert David Raab

Marketeers hebben vandaag de dag meer data tot hun beschikking dan ooit, maar worstelen om ze te combineren tot een bruikbare vorm. Customer Data Platform (CDP) technologie belooft dit probleem op te lossen met systemen die ontworpen zijn om klantdata uit alle mogelijke bronnen te verzamelen, standaardiseren en gepersonaliseerde acties aan te sturen in verschillende media.

Op 23 januari 2019 hosten het Customer Data Platform Institute (CDPI) en Squadra Group de workshop, “Making the Most of Customer Data Platforms,” waarin deelnemers worden meegenomen in een deep dive  in dit Martech segment dat zich razendsnel ontwikkelt.

De workshop zal plaatsvinden in Seats to Meet Utrecht CS (Hoog Catharijne) van 12.00 uur tot 18.00 uur en zal geleid worden door David M. Raab, oprichter en CEO van het internationaal opererende Customer Data Platform Institute. De workshop is bedoeld voor senior professionals in marketing, e-commerce, CRM and CX posities en behandelt de volgende onderwerpen: 

  • Hoe past een CDP in de grotere marketingdata-architectuur, wat zijn de belangrijkste voordelen die CDP’s bieden en wat zijn de belangrijkste trends in de CDP industrie?
  • Wat is de relatie van een CDP met de business- en marketingstrategie, hoe definieer je CDP use cases en hoe bepaal je de vereisten voor de succesvolle inzet van een CDP?
  • Hoe selecteer je het juiste CDP, hoe bepaal je de requirements, wat zijn de onderscheidende kenmerken per CDP, naar welke specifieke kenmerken moet je kijken en hoe verloopt een effectief selectieproces?
  • Hoe ziet een CDP implementatie planning eruit, inclusief readiness checklists; hoe voorkom je barrières in de organisatie; hoe bepaal je een goede fasering?


Key takeaways zijn o.a.:

  • Checklist met de benodigde Martech functies om het CDP optimaal te gebruiken
  • Mappen van CDP use cases met CDP systeem requirements
  • Zicht op de 27 CDP kenmerken en bepalen relevantie voor eigen organisatie
  • Toolkit om een geschikte leverancier te selecteren

Deelnemers aan de workshop ontvangen na afloop een Certificaat van Deelname van het Customer Data Platform Institute. De workshop wordt in het Engels gegeven, maar Nederlandstalige consultants van Squadra zijn aanwezig om ondersteuning te bieden.

De kosten bedragen voor leden van PvKO € 295 (ex BTW) tot de sluitingsdatum op 21 januari. Bij de registratie “ Lid PvKO” invullen bij het veld “ Additional comments”.

Voor meer informatie en aanmeldingen: www.squadra.nl/cdpworkshop

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met:

Frans Melenhorst
frans.melenhorst@squadra.nl
06-42662336

« Terug