Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

€100 korting op workshop Data Driven Marketing

tuinzicht-300x199.jpgdinsdag 15 mei 2018 09:24

In één dag je verbeterplan data driven marketing onder deskundige begeleiding!

Door Michel Brakenhoff

Het afgelopen jaar heeft een team van PvKO een case over Landgoed Wolfslaar gemaakt om HBO studenten kennis te laten maken met Data Driven Marketing ondersteund door een CRM systeem. De case, inclusief film van 10 minuten en opdrachten voor studenten, is ontwikkeld voor hogescholen, maar kan zeker ook nuttig zijn binnen organisaties om collega’s een beter beeld te geven van dit werkterrein. Het materiaal is beschikbaar voor alle leden van PvKO. 

Nu heeft Michel Brakenhoff, één van de auteurs van de case, samen met een andere expert op het gebied van Data Driven Marketing, Frans Melenhorst, een compacte workshop ontwikkeld van 1 dag rond de case van Landgoed Wolfslaar. Het doel van de workshop is om organisaties te helpen een start te maken met hun eigen verbeterplan onder deskundige begeleiding.

Door de betrokkenheid van PvKO bij het maken van de case krijgen PvKO leden € 100,- korting (per persoon) bij het volgen van deze workshop. Klik hier voor meer informatie over de workshop en om je in te schrijven. Bij het vakje ‘algemene opmerking’ kan je vermelden dat je organisatie lid is van PvKO zodat je de korting krijgt.

Labels