Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

B2B Marketing Forum ‘Connecting the Dots’

B2B_PvKO_380x270_v2.jpgdonderdag 15 maart 2018

B2B Marketing Forum ‘Connecting the Dots’ op 15 Maart 2018 in Santpoort

De klant centraal zetten, wie wil het niet? Maar het blijkt lastig, en bovendien leidt het niet altijd tot het gewenste succes. We starten te vaak vanuit onze eigen invalshoek en niet vanuit die van de klant. 

Hoe organiseren we onze marketingactiviteiten op een geïntegreerde manier rondom de customer journey? En hoe geven we invulling aan onze marketingplannen zodat de klant hier echt profijt van heeft?

Marketing afstemmen op de customer journey vraagt om een volledige en naadloze integratie van marketing, sales en communicatie. Maar hoe doen we dit? ‘How do we connect the dots?’ Tijdens het B2B Marketing Forum 2018 zetten ambitieuze B2B-marketeers samen de lijntjes uit. Inspiratie en interactie staan deze dag centraal. Ben jij erbij?

Hoe brengen we dit thema tot leven? We vullen de dag met inspirerende sprekers, hands-on workshops en kennissessies. Je leert meer over:

  • Het organiseren van marketingprogramma’s, content en technologie rondom de behoeften van de klant.
  • Het afstemmen van sales en marketing op de buyer’s journey.
  • Hoe marketing een bijdrage kan leveren aan het creëren van waarde voor zowel de eigen organisatie als de klant.

Onze keynote sprekers:

Richard Robinson

 

Als Vice President Commercial bij Cambridge Analytica is het Richard zijn rol om marketeers te mobiliseren: big data omzetten naar big actions! De impact van data-driven marketing is nog nooit zo scherp geweest. Maar wat betekent dit voor B2B-marketeers?

David Arnoux

David Arnoux is een growth expert en entrepreneur. Hij hielp meer dan 500 bedrijven met het implementeren en uitvoeren van growth strategieën. David neemt je mee in het verhaal van de mindset en de tools die je op weg helpen naar een meer customer-centric, experimenteel en data-driven organisatie.

 Aanmelden

Meld je hier aan, gebruik de speciale PvKO-kortingscode X5B4D 1569 990F 5CCF en kom naar het B2B Marketing Forum voor slechts €535,00* (reguliere prijs €595,00).

Aan deze Inspiratiesessie zijn zes PE-punten toegekend! Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie door NIMA

 

« Terug