Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Frans Reichardt nieuwe voorzitter Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) per 1-1-2018 “We bewegen van klantgericht naar klantgedreven ondernemen”

Ed Peelen en Frans Reichaerdt 380x270.jpgdonderdag 14 december 2017 16:09

Door Karoline Wiegerink

Vandaag is Frans Reichardt in de Algemene Ledenvergadering van PvKO benoemd als bestuurslid. Per 1 januari 2018 neemt hij de voorzittershamer over van Ed Peelen die de voorzittersfunctie drie-en-een-half jaar heeft bekleed. Tijdens de Inspiratiesessie ‘De Toekomst van Klantgericht Ondernemen’ gaf Reichardt alvast een voorschot: ”De toekomst is aan bedrijven die klantgedreven ondernemen.”

Als spreker, trainer/coach en adviseur helpt Frans Reichardt (‘De Klantenluisteraar’)  bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij deelt zijn ideeën in diverse boeken en blogs. Zijn focus op Customer Experience Management en met name de Voice of the Customer wil hij als nieuwe voorzitter gebruiken om PvKO nog beter op de kaart te zetten en Nederland te inspireren naast klantgericht ook klantgedreven te ondernemen: “Organisaties worden uiteindelijk klantdata gedreven, klantgedrag gedreven en klantfeedback gedreven. Ik zie ernaar uit deze visie te delen met de community van klantgerichtheidsprofessionals in en rond PvKO.”

Ed Peelen, bijzonder hoogleraar Contentmarketing aan de Universiteit van Amsterdam en Partner ICSB Marketing & Strategy,  is sinds juli 2014 voorzitter van PvKO en heeft in deze rol een stevige impuls gegeven aan de ontwikkeling van de vereniging. Nadruk op inhoudelijk krachtige kennisoverdracht, wetenschappelijke onderbouwing en het aanhalen en versterken van de relatie met het HBO zijn belangrijke milestones die hij met PvKO heeft behaald.

Karoline Wiegerink, directeur PvKO: “Bestuur, organisatieteam en directie danken Ed voor de fijne samenwerking: transparant, betrouwbaar, down-to-earth en altijd scherp met klantgerichtheid in het vizier! Hij heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de community die duizenden professionals verbindt en inspireert.”

Labels
PvKO nieuws

Reacties op 'Frans Reichardt nieuwe voorzitter Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) per 1-1-2018 “We bewegen van klantgericht naar klantgedreven ondernemen”'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.