Logo

Doe mee met het onderzoek over Artificial Intelligence!

QRCode_5050884-_1_ AI 380x270.jpgzondag 15 oktober 2017 09:36

Door Merel de Koning

Sinds kort is KIRC (Stichting KlantInteractie Research Centrum) een van PvKO's strategische partners. Zij doen onderzoek naar hoe klantenservice en klantinteractie te versterken. In hun Strategic Decisions Monitor peilen ze maandelijks de mening van klantgerichtheidsprofessionals rond bepaalde topics! Kijk hier voor meer informatie.

Doe mee! Het onderwerp van deze maand is Artificial Intelligence; Mens of computer? Vul de vragenlijst in door op deze link te klikken of scan de QR code. En word lid van het panel .. je krijgt de rapportage dan uit eerste hand.
De voorlopige resultaten zullen op 14 november tijdens de 'Inspiratiesessie Artificial Intelligence voor een maximale impact op klantgerichtheid" gedeeld worden.

De Strategic Decisions Monitor levert je relevante managementinformatie op voor het nemen van beslissingen met betrekking tot klantcontact management. Doelgroep van deze managementinformatie is: directieleden, sales managers, marketing managers, contact center managers, teammanagers, kwaliteitsmanagers en andere functies in customer service.

Mede name de Stichting KIRC, alvast bedankt voor je medewerking

Labels
PvKO nieuws

Reacties op 'Doe mee met het onderzoek over Artificial Intelligence!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.