Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Open de Blackbox.... Kunstmatige Intelligentie vraagt om een andere manier van werken!

IMG_1766.JPGwoensdag 05 april 2017 23:48

Door Eva Rietbroek

Donderdagmiddag, 30 maart. Op het kantoor bij Aegon in Den Haag Mariahoeve vindt een geanimeerde discussie plaats over kunstmatige intelligentie en cognitieve robotica en de impact op klantbeleving!

Een Ronde Tafel bijeenkomst met specialisten / innovatiemanagers / experts afkomstig van ABN AMRO Bank, Aegon, KPN, Rabobank, Gemeente Utrecht en De Goudse Verzekeringen. delen hun visie over dit onderwerp, presenteren en bediscussiëren cases. Waar zetten de organisaties op in? Hoe ver zijn we? Welke beren zien we op de weg? Waar gaat het naartoe? Wat kunnen we van elkaar leren?

Het resultaat: tips en ideeën, inspiraties, concrete learnings vanuit verschillende invalshoeken .. of soms ook gewoon een bevestiging .. we zijn op de goede weg. Een waardevol peer-to-peer ontmoeting rond dit specifieke onderwerp!  Zo waardevol dat een vervolgbijeenkomst al in de maak is.

Een greep uit de learnings en tips:

  • Big data bereik je in babysteps
  • Zorg voor draagvlak in de organisatie
  • Creëer een innovatievisie
  • Durf te experimenten
  • Begin intern / open de  black box,
  • Bekijk hoe DARPA, de US Defense Advanced Research Projects Agency, over kunstmatige intelligentie denkt: https://www.youtube.com/watch?v=-O01G3tSYpU

PvKO wil  in de toekomst meer inzetten op Ronde Tafel bijeenkomsten. Zij bieden waardevolle collegiale gedachtewisseling maar ook veel aanknopingspunten voor Inspiratiesessies, vervolgontmoetingen en online communicatie in de vorm van webinars. Wil jij aansluiten bij dit thema? Een concrete case inbrengen rond Kunstmatige intelligentie / robotica en klantbeleving? Ter illustratie in een Inspiratiesessie of ter discussie in een Ronde Tafel?  Heb je ideeën en suggesties voor de verdere uitwerking van dit thema? Laat het ons weten!

 

Labels
PvKO nieuws

Reacties op 'Open de Blackbox.... Kunstmatige Intelligentie vraagt om een andere manier van werken!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.