Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

PvKO tafelhost bij het Better Practices Theater tijdens Multichannel Conference 2018

multi2018.jpg

PvKO is een van de tafelhosts in het Better Practices Theater van de Stichting Klantinteractie Research Centrum op Multichannel Conference 2018. Samen met KIRC verrassen we je gedurende 2 dagen met boeiende sprekers en interessante, interactieve sessies:

Thema's 18 & 19 april

Sprekers

1

Trends in customer contact - Maak werk van de 10 Klantinteractietrends van 2019 tot 2022!

Geeske te Gussinklo, Klantenservice Federatie Martine Ferment, stichting Klantinteractie Research Centrum

2

Continu verbeteren met de Slimme klant-kwaliteitscirkel. Want voor Miele geldt: er is geen betere!

Evert Kok, Miele

3

Customer Easy Score bij Qurrent: klantgemak streeft NPS en FTF razendsnel voorbij

Daniël Zwarts, Qurrent

4

"Darling, I just ordered a washing machine thru Facebook messenger!"

Siegfried (Siggi) Schallenmüller, Dimension Data

5

Opzouten! - dat is wat de meeste klanten over u denken ... tenzij u op minstens 1 manier totaal anders met uw klanten omgaat

Guido Thys

6

 

Vereniging Eigen Huis verrijkt CRM en maakt een 360-graden klantbeeld écht waar

Hein Kruider, Vereniging Eigen Huis

Debateer mee over de 8 disrupties die klanten van je verwachten. Luister naar je klanten: ze smeken al jarenlang om aandacht. Een workshop met Guido Thys om actief aan mee te doen of te aanschouwen.

Doe mee met de workshop Klantinteractie-trends 2019-2022 - doe ideeën op en deel je visie over de top-trends en verlaat het theater met je eigen strategie voor de toekomst! Wil je je medewerkers boeien en gemotiveerd houden, en kwaliteit continue verbeteren, laat je dan inspireren tijdens onze workshop Slimme klant-kwaliteitscirkel. En 360 graden klantbeeld: hoe doe je dat nu goed, wat zijn de do’s en don’ts?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Schrijf in voor één of meerdere sessies en doe mee. Wij verheugen ons om je dit jaar te ontmoeten op dit enerverende evenement, ondertussen kun je volop twitteren over de thema’s (#kirctrends16).

KLIK OP DEZE LINK OM JE IN TE SCHRIJVEN! Denk eraan: Registreren-is-NIET-Reserveren

Je ziet in het programma bij een aantal sessies de opmerking VOL. Dit betekent dat er grote interesse is voor deze sessie in de registratie. Registreer je voor deze sessie door aangeven dat je interesse hebt in de sessie – dat kan nog en dan ben je ook geregistreerd! Je krijgt met registratie geen garantie van de congresorganisatie (BBP) op een plek in onze lezing. Ons advies is: kom op tijd bij onze ingang, zodat je een plek hebt: wij hebben 90 stoelen, dus dat moet lukken!

Meld je snel aan, stel je programma samen en kom op tijd naar DeFabrique voor een inspirerende dag vol vakkennis!

« Terug