Draag bij aan een klantgericht Nederland

Sitemap

Nieuw lid Prospeqtive stelt zich voor

Prospeqtive 380 x 270.jpgdinsdag 28 maart 2017 14:05

Wat doet jullie bedrijf?


Prospeqtive is gespecialiseerd in klantcontact. Enerzijds bieden we gepassioneerde ondersteuning op het gebied van acquisitie aan bedrijven en anderzijds hebben we een uitgebreid pakket aan klantenservicemogelijkheden. Bovendien staan we altijd open om onze brede kennis te delen.
We werken met specialisten die zich kunnen aanpassen naar elk type mens en naar elke branche. Voor je prospect of klant zal het net zijn alsof ze contact hebben met één van je eigen medewerkers. Door middel van een flexibele, zelfstandige en gedisciplineerde manier van werken zorgen wij ervoor dat de (potentiële) klant een positief gevoel ervaart bij jouw bedrijf.

Klanten hebben, vandaag de dag, de keuze uit veel verschillende kanalen om zich te uiten. Wij kunnen er voor zorgen dat een bedrijf bereikbaar is via al deze kanalen. En niet alleen bereikbaar, maar Prospeqtive creëert waarde aan ieder klant of prospect contact.
Onder andere acquisitie, inkomend telefonisch klantcontact, chatdiensten, Social media verwerking en kennismanagement behoren allemaal tot het uitgebreide dienstenpakket van Prospeqtive. De samenstelling is door jou geheel naar eigen wens in te vullen.


Waarom vinden jullie klantgericht ondernemen belangrijk en zijn jullie lid geworden van PvKO?
Evenals PvKO willen wij bijdragen aan de klantgerichtheid in Nederland. Het PvKO biedt ons de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Het geeft inspiratie om kennis te delen en te ontvangen waardoor we ons nog meer kunnen verbeteren in ons prachtige vakgebied. Wij kijken uit naar de eerste bijeenkomst van het PvKO.

Angelique Wijnen en Mandy van Nijen, eigenaren van Prospeqtive

               

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid Prospeqtive stelt zich voor'

Karoline Wiegerink
Geplaatst op: 05-04-2017 15:16
Welkom! Ik kijk er ook naar uit jullie zo snel mogelijk te ontmoeten.
Karoline Wiegerink
directeur PvKO

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.