Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Ronde Tafel: De innovatieagenda van de klantcontactmanager

Iedereen heeft het over digitale transformatie maar hoe moet je dit nu aanpakken? Met welke technologische ontwikkelingen moet je als contactcentermanager in de komende jaren rekening houden en hoe speel je hier op in? 

Tijdens deze Ronde Tafel bespreken we met plusminus 15 klantverantwoordelijke managers vier specifieke technologie trends voor het klantcontactplatform en hoe deze succesvol toe te passen en te integreren in je bedrijfsvoering: Spraak, Video, Internet of Things, en Kunstmatige Intelligentie.

De praktijkcase van Feenstra Installatietechniek staat deze middag centraal. Klantcontactmanger Andre Vermaat zal vertellen hoe Feenstra omgaat met de groei van de organisatie en de regionale aanpak. Hoe pakken zij 1,1 miljoen jaarlijkse calls op verdeeld over 11 regionaal gespreide vestigingen? Voor welke technische oplossingen kiezen zij? Hoe pakt het uitrollen van een IoT toepassing uit? Wat komen ze tegen en welk effect heeft dit op de kwaliteit van het klantencontact?

Luister naar de case en discussieer mee. Deel jouw ervaringen en hoor hoe collega klantprofessionals omgaan met de mogelijkheden van technologie! Leer van de successen, maar haal ook tips en ideeën uit de struggelingen.

De Ronde Tafels van PvKO zijn in het leven geroepen vanuit de vragen van gebruikers en adverteerders om naast de inspirerende grootschalige sessies van PvKO ook inhoudelijk dieper op onderwerpen in te gaan. De tot nu toe georganiseerde Ronde Tafels rondom klantgerichtheidsonderwerpen zijn erg succesvol vanwege de hoge mate van uitwisseling van ervaringen en de openhartige gesprekken. 

Deze Ronde Tafel zal plaatsvinden op woensdag 21 november bij Content Guru in Den Haag. Vanaf 14.00 uur ben je welkom en om 14.15 uur gaan we inhoudelijk van start. Door de kleinschalige opzet heeft de Ronde Tafel een hoog interactief gehalte en zul je, als deelnemer, veel kennis en leermomenten ervaren.

Geïnteresseerd om kennis te delen en te discussiëren over dit onderwerp? Hartelijk welkom bij deze Ronde Tafel! De toegang tot de Ronde Tafel is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Wees er wel snel bij, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 212.jpg

Prijzen

De toegang is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kan je een vervanger regelen.

Deel met anderen