Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Food is service! En wat jij daarvan kunt leren..

Eten en drinken, we hebben er allemaal iets mee. Als noodzakelijke dagelijkse portie brandstof zien we het allang niet meer. Food betekent beleving, lifestyle en identiteit voor jong en oud, elke dag weer!

Trends en veranderingen in de markt komen nergens zo sterk tot uitdrukking als in de foodbranche.

Het barst van de food-apps, drones leveren pizza’s af aan huis en u kunt tosti’s nu ook per parachute laten bezorgen. Aan nieuwe initiatieven, concepten en plekken om aan eten te komen is dus geen gebrek. De dienstverlening rondom ons eten maakt nu al meer dan 40% van onze totale besteding aan eten en drinken uit. Dit percentage zal de komende jaren naar verwachting alleen maar groeien. Food wordt service!

Deze inspiratiesessie staat geheel in het teken van Food. Welke grote ontwikkelingen zien we, hoe speelt de sector daarop in, wat kunnen we leren van verschillende spelers in de foodbranche, welke rol speelt klantgerichtheid en customer intimicy in hun handelen, hoe gaan zij om met innovatie, multi channel koop- en consumeergedrag, e-commerce, smart technology, duurzaamheid, vergrijzing en generatie I-Gen, regelgeving, etc.

Bedrijven uit de foodsector -groot en klein- komen aan het woord, ieder op een eigen thema. En ook je smaakpapillen worden geprikkeld, want natuurlijk valt er wat te proeven en ontdekken tijdens deze bijeenkomst! Kortom, een smakelijke sessie waar je bij wilt zijn!

Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over het programma!

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

400 x 212.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kun je een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft je bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is je eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen