Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Ronde Tafel High Performing Teams: Hoe creëer en behoud je ze?

In 2014 had SNS te maken met een combinatie van budget overschrijding en underperformance op de gestelde KPI’s. Traditionele programma's als instroom verminderen, en top down performance methodieken implementeren hadden minimale impact. Door stapsgewijs invoeren van agile en meer autonoom werken werden spectaculaire verbeteringen behaald.

Hoe creëer je duurzame high performing teams? Hoe benut je het potentieel van het menselijk kapitaal van je organisatie? Wat is high performing eigenlijk en wat zijn de wegen ernaartoe? Welke instrumenten zijn effectief? Is het agile zijn of agile doen? Is het management deel van de oplossing of deel van het probleem?

In deze ronde tafel vertellen SNS en Top Volleybal Zwolle over hun reis richting high performing teams. Deelnemers aan de ronde tafel worden uitgedaagd de link te leggen met hun eigen klantgerichte organisatie en aan de hand van vragen en prikkelende stellingen zoeken we de verdieping.

Deze Ronde Tafel zal plaatsvinden op donderdag 31 mei bij Coniche in Houten. Vanaf 13.00 uur ben je welkom en om 13.30 uur gaan we inhoudelijk van start. Door de kleinschalige opzet heeft de Ronde Tafel een hoog interactief gehalte en zul je, als deelnemer, veel kennis en leermomenten ervaren.

Schrijf je snel in als je ervaring hebt of worstelt met deze vragen en wij faciliteren een inspirerende peer-to-peer discussie. De Ronde Tafel sluit het beste aan als je werkzaam bent in de volgende sectoren: overheid, zorg, nutsbedrijven en MKB in de rol van senior manager customer service. (En sorry, de toegang tot de Ronde Tafel is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO).

De Ronde Tafels van PvKO zijn in het leven geroepen vanuit de vragen van gebruikers en adverteerders om naast de inspirerende grootschalige sessies van PvKO ook inhoudelijk dieper op onderwerpen in te gaan. De tot nu toe georganiseerde Ronde Tafels rondom klantgerichtheidsonderwerpen zijn erg succesvol vanwege de hoge mate van uitwisseling van ervaringen en de openhartige gesprekken. 

Wees er wel snel bij, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

400 x 212.jpg

Prijzen

De toegang is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kan je een vervanger regelen.

Deel met anderen