Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Ronde Tafel Artificial Intelligence "Van Omnichannel naar Optichannel"

Voor de vierde keer organiseert PvKO met haar gebruikersleden (opdrachtgevers) een Ronde Tafel over het onderwerp Artificial Intelligence. Deze Ronde Tafel wordt dit keer georganiseerd in samenwerking met ABN AMRO in Amsterdam. 

Samen met ABN AMRO gaan we in een kleinschalige setting met maximaal 15 inhoudelijke experts praten over Customer Interaction Enabling en de groei van online selfservice als waardevol kanaal binnen een excellente customer service strategie. De praktijkcases en discussie zal gaan over onderstaande vragen:

  • Hoe maak je als bedrijf de draai naar digitaal, zonder dat de klanttevredenheid in het geding komt?
  • Wat is de toekomst van Contact Centers? 
  • Is het noodzakelijk om volledig online te zijn of blijft er behoefte aan fysieke locaties en telefonische bereikbaarheid?
  • Iedereen is bezig met een Omnichannel experience, maar waarom hebben we het niet over Optichannel? 

De Ronde Tafels van PvKO zijn in het leven geroepen vanuit de vragen van gebruikers en adverteerders om naast de inspirerende grootschalige sessies van PvKO ook inhoudelijk dieper op onderwerpen in te gaan. De tot nu toe georganiseerde Ronde Tafels rondom klantgerichtheidsonderwerpen zijn erg succesvol vanwege de hoge mate van uitwisseling van ervaringen en de openhartige gesprekken. 

Deze Ronde Tafel zal plaatsvinden op woensdag 28 maart bij ABN AMRO in Amsterdam. Vanaf 13.00 uur ben je welkom en om 13.15 uur gaan we inhoudelijk van start. Door de kleinschalige opzet heeft de Ronde Tafel een hoog interactief gehalte en zul je, als deelnemer, veel kennis en leermomenten ervaren.

Geïnteresseerd om kennis te delen en te discussiëren over dit onderwerp? Hartelijk welkom bij deze Ronde Tafel! De toegang tot de Ronde Tafel is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Wees er wel snel bij, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar!

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

400x212.jpg

Prijzen

De toegang is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat je tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht je binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kan je een vervanger regelen.

Deel met anderen