Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Succesvol Innoveren

De houdbaarheid van bestaande business modellen lijkt steeds korter te worden. Continu inspelen op en aanpassen aan markt en klant is het credo. Agile, wendbaar, snel, start-up, scale-up, design thinking en innovatie zijn de buzz woorden van nu.

Mooie termen. Maar makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe innoveer je eigenlijk succesvol?

Tijdens deze inspiratiesessie, die in het teken staat van succesvol innoveren, krijgt je vanuit de wetenschap een model aangereikt wat je stapsgewijs meeneemt van idee (of juist géén idee) tot realisatie en lancering. Vervolgens duiken we in de werkelijkheid. Aansprekende en succesvolle Nederlandse innovaties worden getoond, en er wordt ingezoomd op de aanpak en de bumpy road van idee tot succesvolle marktintroductie.

Er is tevens de gelegenheid voor een meet and greet met een aantal innovatiemanagers van grote en kleine Nederlandse bedrijven die van innovatie hun dagelijks werk hebben gemaakt.

En… innoveren leer je alleen door het te doen. We gaan aan de slag met een real life case, en het beste idee wordt beloond! Binnenkort worden de sprekers bekend gemaakt. 

Aan deze Inspiratiesessie zijn drie PE-punten toegekend! Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie door NIM

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Inspiratiesessie maart 400x212.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding gaat u ermee akkoord dat u tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht u binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kunt u een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft uw bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is uw eerste bezoek aan een event kosteloos. 

Deel met anderen