Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Inspiratiesessie Design for Human-to-Human Interaction

How to go digital, but always stay human? Dat is waar vele organisaties mee worstelen.

De techniek ontwikkelt zich in een duizelingwekkend tempo. De invloed op het klantencontact is enorm. Razendsnel worden klantcontactmomenten digitale ontmoetingen. En de klant? Wordt hij er echt blij van? De technische oplossingen wennen snel. Maar wat nooit went en altijd weer verrast is menselijk contact met oprecht interesse, aandacht en vriendelijkheid. En het begint intern. Geen Customer Delight zonder Employee delight.

In deze Inspiratiesessie kun je je verheugen op enkele praktijkcases waarin op een innovatieve manier gewerkt wordt aan verrassende mens-tot-mens ontmoetingen. We hebben spannende verhalen in de pijplijn en komen snel met een update van cases en sprekers.

Aan deze Inspiratiesessie zijn drie PE-punten toegekend! Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie door NIMA

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

PE-punten

PE punten 238x238.jpg

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding gaat u ermee akkoord dat u tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht u binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kunt u een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft uw bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is uw eerste bezoek aan een event kosteloos. 
Het kosteloos kennismaken geldt niet voor bedrijven die technische oplossingen of dienstverlening rondom CRM en Klantgericht Ondernemen aanbieden.

Deel met anderen