Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Ronde Tafel Artificial Intelligence

Aan deze Inspiratiesessie zijn drie PE-punten toegekend!  Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie door NIMA

Voor de derde keer organiseert PvKO met haar gebruikersleden een Ronde Tafel over het onderwerp Artificial Intelligence. Na de succesvolle Ronde Tafel Artificial Intelligence bij Aegon, waar we veelal inzoomden op processen achterliggend aan klantcontact, gaan we ons bij deze Ronde Tafel samen met KPN onder meer richten op de Artificial Intelligence in de 'conversational layer' bij organisaties. Oftewel, hoe zorg ik ervoor dat gesprekken met klanten en andere stakeholders op een perfecte manier kunnen worden overgenomen door een geautomatiseerde en lerende conversatielaag. Erg gaaf en heel leerzaam!

De Ronde Tafel zal plaatsvinden op woensdag 25 oktober bij KPN in Amsterdam. Vanaf 14.30 uur ben je welkom en om 15.00 uur gaan we inhoudelijk van start. Door de kleinschalige opzet (maximaal 15 deelnemers) heeft de Ronde Tafel een hoog interactief gehalte en zul je, als deelnemer, veel kennis en leermomenten ervaren.

Geïnteresseerd om kennis te delen en te discussiëren over dit onderwerp? Hartelijk welkom bij deze Ronde Tafel! De toegang tot de Ronde Tafel is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Wees er wel snel bij, want er zijn nog maar 1 plek beschikbaar.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De toegang is alleen voor opdrachtgevers aangesloten bij PvKO.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding gaat u ermee akkoord dat u tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht u binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kunt u een vervanger regelen.

Deel met anderen