Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

De toekomst van klantgericht ondernemen!

De inspiratiesessie wordt voorafgegaan door een korte algemene ledenvergadering (niet- leden zijn hierin ook welkom).

Donderdag 14 december staat de laatste Inspiratiesessie van dit jaar op het programma! Deze middagbijeenkomst staat in het teken van de toekomst van klantgericht ondernemen. Laat je onderdompelen in de verhalen van Ed Peelen en Frans Reichardt; reflecteer op je uitdagingen … en hef met ons het glas bij een feestelijke borrel, waarin we Ed danken voor zijn voorzitterschap in de afgelopen 3½ jaar. Leuk als je erbij kan zijn!

Ed Peelen | Bijzonder hoogleraar contentmarketing & voorzitter PvKO
Verlies, winst en toekomstbeelden in ondernemerschap met klanten
Vergeten innovaties, waar het leuk is aan herinnerd te worden. Winst die de afgelopen vijf jaar is geboekt: win-win voor klant en bedrijf. En de patronen die worden doorgezet in de toekomst: CX in een nieuwe fase. Data driven ondernemerschap in een exponentiele groei.. En van vaste naar vloeibare vormen van open organiseren. In partnerships. Een analyse van cases, artikelen en ervaringen.
 
Frans Reichardt | De Klantenluisteraar bij Reichardt & Company
De Luisterende Organisatie - de Klant als Katalysator voor Groei
Bedrijven met een hogere Net Promoter Score dan hun concurrenten groeien sneller en zijn winstgevender. Klaarblijkelijk zijn tevreden klanten een katalysator voor groei. Klantgericht ondernemen beweegt zich in de richting van klantgedreven ondernemen: klantdata gedreven, klantgedrag gedreven en klantfeedback gedreven. Zo’n klantgedreven strategie heeft impact op de bedrijfsstrategie, de organisatie, technologie, medewerkers & marketing. Hoe ziet de luisterende organisatie eruit en waar liggen kansen & risico’s?


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Entree voor Niet-Leden € 195,00

De toegang voor Leden van PvKO is gratis, Niet-Leden betalen € 195,- (excl. BTW) voor het event.

Aanmeldingsvoorwaarden
Bij aanmelding gaat u ermee akkoord dat u tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het event kosteloos kunt annuleren. Mocht u binnen 48 uur voor aanvang het event willen annuleren dan kunt u een vervanger regelen.

Kosteloos kennismaken
Heeft uw bedrijf niet eerder kennisgemaakt met PvKO? Dan is uw eerste bezoek aan een event kosteloos. 
Het kosteloos kennismaken geldt niet voor bedrijven die technische oplossingen of dienstverlening rondom CRM en Klantgericht Ondernemen aanbieden.

Deel met anderen