Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Agenda

 1. sep 28

  Inspiratiesessie: Customer Journey Management, Van Inzicht naar Impact

  Rotterdam

  Data driven customer journey management gaat verder dan meten alleen, het biedt verdiepend inzicht, concrete handvatten en vormt een goede balans met intuïtie. Leer van EuroParcs en Lender & Spender.

 2. okt 07

  Workshop | Innoveren met impact

  Rotterdam

  Kom een kijkje nemen in de keuken van het Innovatielab van RET (meer dan 140 jaar oud). Neem je eigen innovatievraagstuk mee om die samen met je peers in het RET Innovatielab onder de loep te nemen.

 3. okt 13

  Inspiratiesessie Online: Klantgeluk start bij jouw geluk! Hoe dan?

  Welkom bij de Inspiratiesessie over werkgeluk!  Dit is de online versie van de live sessie van 24 juni jongtsleden. Door de positieve beoordeling van deze sessie willen wij de inhoud nog eens toegankelijk maken voor een breder gezelschap!

 4. nov 10

  Inspiratiesessie: Klantgericht Maatschappelijk Ondernemen - CX with a purpose

  Leiden

  Het onderwerp van de avond is Klantgericht Maatschappelijk Ondernemen. Drie woorden die tezamen aangeven dat we zoeken naar de gouden combinatie van gezonde bedrijfsvoering, positieve maatschappelijke impact en merk-waardige klantervaringen.

 5. nov 23

  Inspiratiesessie ‘Klantinteractie wordt nooit meer wat het was’

  's-Hertogenbosch

  Wetenschap ontmoet professionals! Krijg een blik in de toekomst van CX.

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt. Heeft jouw organisatie nog niet eerder een PvKO event bijgewoond? En overweeg je een lidmaatschap? Mail ons en vind uit of je eenmalig kosteloos kan kennismaken.

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2021 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!