Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Agenda

 1. apr 13

  Inspiratiesessie Online: CX–Transformatie? Hoe beklim jij de ladder?

  Zijn jij en je organisatie onderweg naar een nieuw niveau op de CX ladder, dan is deze sessie iets voor jou!

 2. apr 22

  Workshop Online: In 4 stappen naar Data Driven Change met jouw CX ActionBoard

  Wil jij je data gedreven CX programma een stuk verder brengen in je rol als professional in de vakgebieden Customer Experience, NPS, Customer Insights, klantcontact en verandermanagement Dan is deze hands-on workshop iets voor jou.

 3. mei 19

  Inspiratiesessie Online: Klantgericht ondernemen tot in de haarvaten van de organisatie

  Deze Inspiratiesessie Online in samenwerking met CX Circle gaat over Klantgericht Ondernemen tot in de haarvaten van de organisatie. 

 4. jun 24

  Inspiratiesessie Werkgeluk - LIVE

  Op 24 juni (voor zover het tegen die tijd mogelijk is) ontmoeten we elkaar voor een live bijeenkomst over werkgeluk. We maken op zeer korte termijn het programma en de sprekers bekend. 

 5. sep 14

  Inspiratiesessie Waardemanagement in de voedingsketen (B2B)

  Best

  In 't Boshuys in Best storten we ons op de klantgerichte B-to-B voedingsketen. Wat kunnen we van deze sector leren?

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2021 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!