Draag bij aan een klantgerichter Nederland

Sitemap

Agenda

 1. jan 28

  Inspiratiesessie Online: Pivot or preserve? Klantgericht ondernemen na de lockdowns

  Tijdens deze Inspiratiesessie kijken we terug en vooruit met organisaties die op hun manier hebben gereageerd op de twee lockdowns en wat zij daarvan hebben geleerd.

 2. feb 16

  Inspiratiesessie Online: Humaniseren met High Tech: Interactie + Ethiek = Meerwaarde

  Deze Inspiratiesessie gaat over Humaniseren met High Tech.

 3. mrt 18

  Inspiratiesessie Online: Datagedreven klantinzichten | Hoe ver wil en kan je gaan?

  Deze Inspiratiesessie gaat over Datagedreven klantinzichten | Hoe ver wil en kan je gaan?

 4. apr 13

  Inspiratiesessie Online: CX Transformatie en Leiderschap

  Deze Inspiratiesessie gaat over CX Transformatie en Leiderschap 

 5. mei 19

  Inspiratiesessie Waardemanagement in de voedingsketen (B2B)

  Best

  In 't Boshuys in Best storten we ons op de klantgerichte B-to-B voedingsketen. Wat kunnen we van deze sector leren?

In de maandelijkse Inspiratiesessies ontmoet de PvKO community elkaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen een deelnamefee, dat verrekend wordt indien men later PvKO lid wordt.  Voor bedrijfven die nog niet bekend zijn met PvKO is een eerste kennismaking gratis. 

Inspiratiesessies zijn inhoudelijk krachtige bijeenkomsten waarin kennis en cases van buiten naar binnen worden gebracht, waar kennis en ervaring wordt gedeeld en bediscussieerd. Ons doel is dat deelnemers vernieuwende inzichten opdoen en ideeën en inspiraties meenemen naar hun klantgerichte organisaties. De onderwerpen van de inspiratiesessies volgen de actualiteit en worden mede bepaald door input en wensen van leden.

De formats verschillen; de meeste Inspiratiesessies zijn avondbijeenkomsten vanaf 17:30; een paar keer per jaar vindt er – op verzoek van de leden - een middagbijeenkomst plaats.

De thema’s voor 2021 worden hier weergegeven; al deze Inspiratiesessies tezamen bieden professionals tools, kennis en inzichten voor het succesvol bouwen aan top klant gedreven organisaties! 

Agenda

Suggesties voor onderwerpen, sprekers of zelf participeren in een van de kerndomeinen?  Neem contact op met het PvKO-team!